Matur Nuwun



Versi: Herman Kromosono

Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

reff:
Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho-podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho-podho,
Tak suwun waras lan akeh ganjare..
———————
[ver: lyrics]
[id: knawcvci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Matur Nuwun]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:36]
[00:00.04]Matur Nuwun
[00:00.04]by: Herman Kromosono
[00:24.04]
[00:26.04]>>>
[00:27.04]>>
[00:28.04]>
[00:29.04]Sak kabehe podho elingo,
[00:35.99]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[00:43.02]Sembah nyuwun sing tak atur,
[00:50.92]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[00:59.12]
[01:00.14]Mugo-mugo biso ketompo,
[01:05.53]Puji sukur pujiku selameto..
[01:13.66]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[01:20.78]Kesalahanku sing wis kelakon..
[01:28.13]
[01:30.36]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[01:37.73]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[01:45.36]Urip rukun lan sak podho-podho,
[01:52.11]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[01:59.14]
[02:27.08]>>>
[02:28.08]>>
[02:29.08]>
[02:30.08]Sak kabehe podho elingo,
[02:36.66]Nyuwun sewu sak podho-podho..
[02:43.86]Sembah nyuwun sing tak atur,
[02:51.38]Gadhah niat sing wis kepungkur..
[02:58.33]
[02:59.26]Mugo-mugo biso ketompo,
[03:05.79]Puji sukur pujiku selameto..
[03:13.79]Pandongan kito kulo matur nuwun,
[03:21.00]Kesalahanku sing wis kelakon..
[03:28.26]
[03:30.51]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[03:37.77]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[03:45.59]Urip rukun lan sak podho-podho,
[03:52.23]Tak suwun waras lan akeh rejekine..
[03:59.59]
[04:01.52]Puji slamet sing mbudi-dhoyo,
[04:08.15]Matur kesuwun karo sak kabehe..
[04:15.73]Urip rukun lan sak podho-podho,
[04:22.69]Tak suwun waras lan akeh ganjare..
[04:30.82]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s