Matur Nuwun

“Matur Nuwun” Versi Herman Kromosono

Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

reff:
Sak kabehe podho elingo,
Nyuwun sewu sak podho podho..
Sembah nyuwun sing tak atur,
Gadhah niat sing wis kepungkur..

Mugo-mugo biso ketompo,
Puji sukur pujiku selameto..
Pandongan kito kulo matur nuwun,
Kesalahanku sing wis kelakon..

Puji slamet sing mbudi dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho podho,
Tak suwun waras lan akeh rejekine..

Puji slamet sing mbudi dhoyo,
Matur kesuwun karo sak kabehe..
Urip rukun lan sak podho podho,
Tak suwun waras lan akeh ganjare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *