Nerima Bae



Versi: Dadang Anesa

Selawase urip mati karo sampean,
Kula emong pisahan..
Najan sewu ngarep guri rintangan..

Najan bumi belah dadi loro,
Najan langit bakale roboh..
Cintane kula bli bakal robah..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..

reff:
Kula rela kulane pasrah,
Asal aja dilelara..

Lamon kakang bener sayang,
Sing eman aja kepalang..
Tek turuti tek tiburi,
Najan ning leng semut kulane manut..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..

reff:
Kula rela kulane pasrah,
Asal aja dilelara..

Lamon kakang bener sayang,
Sing eman aja kepalang..
Tek turuti tek tiburi,
Najan ning leng semut kulane manut..

Najan bumi belah dadi loro,
Najan langit bakale roboh..
Cintane kula bli bakal robah..

Bagen dadak luruh kanggo mangan,
Bagen turu ning umah kontrakan..
Kula nerima digawa sengsara..
—————————–
chord: NERIMA BAE – DADANG ANESA
—————————–
[ver: lyrics]
[id: nuihckci]
[ar: Dadang Anesa]
[ti: Nerima Bae]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.06]Nerima Bae – Dadang Anesa
[00:07.06]
[00:09.06]>>>
[00:10.06]>>
[00:11.06]>
[00:12.06]Selawase urip mati karo sampean,
[00:18.06]Kula emong pisahan..
[00:24.58]Najan sewu ngarep guri rintangan..
[00:31.04]
[01:10.03]>>>
[01:11.03]>>
[01:12.03]>
[01:13.03]Najan bumi belah dadi loro,
[01:20.52]Najan langit bakale roboh..
[01:27.73]Cintane kula bli bakal robah..
[01:35.31]
[01:51.14]Bagen dadak luruh kanggo mangan,
[01:58.41]Bagen turu ning umah kontrakan..
[02:05.61]Kula nerima digawa sengsara..
[02:13.07]
[02:38.06]>>>
[02:39.06]>>
[02:40.06]>
[02:41.06]Kula rela kulane pasrah,
[02:46.96]Asal aja dilelara..
[02:53.08]
[03:07.00]Lamon kakang bener sayang,
[03:12.71]Sing eman aja kepalang..
[03:19.73]Tek turuti tek tiburi,
[03:25.63]Najan ning leng semut
[03:29.85]kulane manut..
[03:32.46]
[03:34.76]Bagen dadak luruh kanggo mangan,
[03:42.09]Bagen turu ning umah kontrakan..
[03:49.36]Kula nerima digawa sengsara..
[03:56.87]
[04:22.00]>>>
[04:23.00]>>
[04:24.00]>
[04:25.00]Kula rela kulane pasrah,
[04:30.50]Asal aja dilelara..
[04:37.02]
[04:51.06]Lamon kakang bener sayang,
[04:56.39]Sing eman aja kepalang..
[05:03.29]Tek turuti tek tiburi,
[05:09.50]Najan ning leng semut
[05:12.85]kulane manut..
[05:16.40]
[05:18.51]Najan bumi belah dadi loro,
[05:25.89]Najan langit bakale roboh..
[05:33.35]Cintane kula bli bakal robah..
[05:40.80]
[05:56.52]Bagen dadak luruh kanggo mangan,
[06:03.59]Bagen turu ning umah kontrakan..
[06:10.92]Kula nerima digawa sengsara..
[06:18.62]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s