Lagu Tresno



Versi: Mas Herman

Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

reff:
Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..
———————
[ver: lyrics]
[id: ppiispci]
[ar: Mas Herman]
[ti: Lagu Tresno]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:26]
[00:00.08]Lagu Tresno
[00:00.08]by: Mas Herman
[00:15.08]
[00:17.88]>>>
[00:18.88]>>
[00:19.88]>
[00:20.88]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[00:28.37]Kanggo tondho tresno selawase..
[00:36.32]Simpenono ing ati lan batinmu,
[00:44.08]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[00:51.72]
[00:53.06]Najan aku adoh karo seliramu,
[01:00.67]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[01:08.80]Saben jangka tambah katresnanku,
[01:16.44]Saben wektu nelongso atiku..
[01:23.65]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[01:31.72]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[01:39.35]Tresno suci aku tresno seliramu,
[01:47.06]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[01:54.82]
[02:08.04]>>>
[02:09.04]>>
[02:10.04]>
[02:11.04]Lagu tresno iki kanggo seliramu,
[02:19.55]Kanggo tondho tresno selawase..
[02:27.62]Simpenono ing ati lan batinmu,
[02:35.39]Tampanono lagu iki kanggo kowe..
[02:43.03]
[02:44.27]Najan aku adoh karo seliramu,
[02:52.09]Katresnanmu tak simpen neng atiku..
[03:00.24]Saben jangka tambah katresnanku,
[03:07.93]Saben wektu nelongso atiku..
[03:15.76]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:23.09]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[03:30.85]Tresno suci aku tresno seliramu,
[03:38.18]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[03:46.75]Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
[03:53.76]Kanggo tondho tresno ing batinku..
[04:01.47]Tresno suci aku tresno seliramu,
[04:08.73]Lagu tresno iki kanggo selawase..
[04:16.93]
—————
Preview:

Advertisements

One thought on “Lagu Tresno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s