Lagu Tresno


Versi: Mas Herman

Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

reff:
Lagu tresno iki kanggo seliramu,
Kanggo tondho tresno selawase..
Simpenono ing ati lan batinmu,
Tampanono lagu iki kanggo kowe..

Najan aku adoh karo seliramu,
Katresnanmu tak simpen neng atiku..
Saben jangka tambah katresnanku,
Saben wektu nelongso atiku..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

Lagu iki khusus kanggo sisihanku,
Kanggo tondho tresno ing batinku..
Tresno suci aku tresno seliramu,
Lagu tresno iki kanggo selawase..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *