Cukup Rogo Isun



Lirik Lagu Sanguturu ke-4050 Cukup Rogo Isun
Versi: Nisa Fauziah

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..

KARI KEBANGETEN RIKO NGLARANI ATINISUN,
WIS SING KATIK GOLET,
SEWU ALASAN AMBI OMONGAN RIKO..
NYATA NYATANE SAIKI,
KONCO SUN DEWEK HANG RIKO DEMENI..

SUN COBA KUATNO,
MASIO LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI,
HOO..OO.OO..
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

REFF:
LILO ISUN LILO NERIMO,
ROSO LORO SUN TOMPO..
MYAKNE RIKO LEGO,
MARUH ATINISUN..

KUATNO MASIO,
LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI..
HOO..OO.OO
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..
——————-
[ver: lyrics]
[id: cbzvcqci]
[ar: Nisa Fauziah]
[ti: Cukup Rogo Isun]
[al: Pop Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:41]
[00:00.05]Cukup Rogo Isun
[00:00.05]by: Nisa Fauziah
[00:19.05]
[00:21.05]>>>
[00:22.05]>>
[00:23.05]>
[00:24.05]Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi,
[00:30.25]Welas katone sempurno..
[00:33.73]Tibane mung sandiworo atin riko,
[00:41.62]Loro lorone loro mrekes batin..
[00:52.92]
[00:54.29]Kari kebangeten
[00:56.12]riko nglarani atinisun,
[01:00.75]Wis sing katik golet,
[01:03.79]Sewu alasan ambi omongan riko..
[01:11.68]Nyata nyatane saiki,
[01:14.97]Konco sun dewek hang riko demeni..
[01:22.36]
[01:23.54]Sun coba kuatno,
[01:26.34]Masio lapis moto iki
[01:30.22]ngecembung eluh..
[01:33.98]Tetep sun coba kuatno,
[01:38.51]Hang sun jaluk
[01:41.33]dung riko nduwe rabi liyo..
[01:46.05]Ojo maning-maning riko baleni,
[01:53.12]Hoo..oo.oo..
[01:57.47]Wis cukup rogo isun bain,
[02:01.32]Hang nanggung dolanane atin riko..
[02:07.66]
[02:37.05]>>>
[02:38.05]>>
[02:39.05]>
[02:40.05]Lilo isun lilo nerimo,
[02:45.15]Roso loro sun tompo..
[02:48.39]Myakne riko lego,
[02:51.50]Maruh atinisun..
[02:54.42]Kuatno,
[02:57.53]Masio lapis moto iki
[03:01.05]ngecembung eluh..
[03:04.91]Tetep sun coba kuatno,
[03:09.70]Hang sun jaluk
[03:12.05]dung riko nduwe rabi liyo..
[03:16.28]Ojo maning-maning riko baleni..
[03:23.67]Hoo..oo.oo
[03:27.89]Wis cukup rogo isun bain,
[03:31.87]Hang nanggung dolanane atin riko..
[03:38.82]
[03:39.75]Sopo hang ngiro bakale koyo gedigi,
[03:46.16]Welas katone sempurno..
[03:49.88]Tibane mung sandiworo atin riko,
[03:57.51]Loro lorone loro mrekes batin..
[04:08.57]
—————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s