Cukup Rogo Isun

Lirik Lagu Sanguturu ke-4050 “Cukup Rogo Isun”
Versi Nisa Fauziah

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..

KARI KEBANGETEN RIKO NGLARANI ATINISUN,
WIS SING KATIK GOLET,
SEWU ALASAN AMBI OMONGAN RIKO..
NYATA NYATANE SAIKI,
KONCO SUN DEWEK HANG RIKO DEMENI..

SUN COBA KUATNO,
MASIO LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI,
HOO..OO.OO..
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

REFF:
LILO ISUN LILO NERIMO,
ROSO LORO SUN TOMPO..
MYAKNE RIKO LEGO,
MARUH ATINISUN..

KUATNO MASIO,
LAPIS MOTO IKI NGECEMBUNG ELUH..
TETEP SUN COBA KUATNO,
HANG SUN JALUK DUNG RIKO NDUWE RABI LIYO..

OJO MANING-MANING RIKO BALENI..
HOO..OO.OO
WIS CUKUP ROGO ISUN BAIN,
HANG NANGGUNG DOLANANE ATIN RIKO..

SOPO HANG NGIRO BAKALE KOYO GEDIGI,
WELAS KATONE SEMPURNO..
TIBANE MUNG SANDIWORO ATIN RIKO,
LORO LORONE LORO MREKES BATIN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *