Bodjo Sidji

Versi: Kasimex House Band

Janjine piye mas piye janjine,
Janji jare lungo mung sedelo..
Nganti seprene ra ono kabare,
Aku wedi lo neng omah ra ono kancane..

Aku wedi lo mas wedi temenan,
Rasane neng ati iki deg-degan..
Saben mapan turu tansah kelingan,
Terus kelingan kangmas sing ono paran..

Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..

(ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..

reff:
Aku wedi lo mas wedi temenan,
Rasane neng ati iki deg-degan..
Saben mapan turu tansah kelingan,
Terus kelingan kangmas sing ono paran..

Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..

(ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *