Bodjo Sidji



Versi: Kasimex House Band

Janjine piye mas piye janjine,
Janji jare lungo mung sedelo..
Nganti seprene ra ono kabare,
Aku wedi lo neng omah ra ono kancane..

Aku wedi lo mas wedi temenan,
Rasane neng ati iki deg-degan..
Saben mapan turu tansah kelingan,
Terus kelingan kangmas sing ono paran..

Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..

(ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..

reff:
Aku wedi lo mas wedi temenan,
Rasane neng ati iki deg-degan..
Saben mapan turu tansah kelingan,
Terus kelingan kangmas sing ono paran..

Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..

(ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
——————–
[ver: lyrics]
[id: lqvicqci]
[ar: Kasimex House Band]
[ti: Bodjo Sidji]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 03:38]
[00:00.02]Bodjo Sidji
[00:00.02]by: Kasimex House Band
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Janjine piye mas piye janjine,
[00:20.38]Janji jare lungo mung sedelo..
[00:26.87]Nganti seprene ra ono kabare,
[00:33.85]Aku wedi lo neng omah ra ono kancane..
[00:41.12]Aku wedi lo mas wedi temenan,
[00:48.52]Rasane neng ati iki deg-degan..
[00:54.94]Saben mapan turu tansah kelingan,
[01:01.55]Terus kelingan kangmas sing ono paran..
[01:09.24]Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
[01:15.08]Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
[01:23.11]Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
[01:28.92]Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..
[01:37.04](ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
[01:42.78]Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
[01:49.71]
[02:14.85]>>>
[02:15.85]>>
[02:16.85]>
[02:17.85]Aku wedi lo mas wedi temenan,
[02:25.29]Rasane neng ati iki deg-degan..
[02:31.80]Saben mapan turu tansah kelingan,
[02:38.56]Terus kelingan kangmas sing ono paran..
[02:45.52]Ngendi sopo wonge sing ora sumelang,
[02:52.10]Duwe bojo siji yen nganti menggok dalan..
[02:59.96]Ngendi sopo wonge sing ora sujono,
[03:06.11]Duwe bojo siji yen nganti nggo rebutan..
[03:12.62](ojo suwe-suwe anak bojo ngko nakokke)
[03:19.43]Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
[03:26.31]Esuk awan bengi nangis ngejer ngejak nggolek’i..
[03:33.13]
————–
Preview:

Advertisements

One thought on “Bodjo Sidji

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s