Njaluk Dikawin


Versi: Yoshica Komara

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Tek akui cinta kula tulus murni,
Bli perduli rintangan bakal terjadi..
Kula terlanjur cinta kula pasrah nerima,
Karo sampean sing dadi pujaan jiwa..

reff:
Kaya bli tahan pengen dikawin sampean,
Senajan akeh rintangan wis pasti tek runjang..

Tungkebe bumi kula rela pasrah diri,
Pisah jiwa sing raga wis pasti nerima..
Ning sampean kula njaluk dikawin..

Kaya bli ngarti mikiri badan siji,
Nangapa sun demeni wong due rabi..
Apa karna cinta apa nafsu semata,
Kula bli sadar ganggu wong rumah tangga..
———————
[ver: lyrics]
[id: vabvvuci]
[ar: Yoshica Komara]
[ti: Njaluk Dikawin]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:06]
[00:00.02]Njaluk Dikawin
[00:00.02]by: Yoshica Komara
[00:49.02]
[00:51.02]>>>
[00:52.02]>>
[00:53.02]>
[00:54.02]Kaya bli ngarti
[00:55.78]mikiri badan siji,
[01:01.09]Nangapa sun demeni
[01:04.41]wong due rabi..
[01:08.18]Apa karna cinta
[01:10.56]apa nafsu semata,
[01:14.51]Kula bli sadar
[01:17.13]ganggu wong rumah tangga..
[01:21.09]
[01:29.49]Tek akui
[01:32.05]cinta kula tulus murni,
[01:36.76]Bli perduli
[01:38.76]rintangan bakal terjadi..
[01:43.65]Kula terlanjur cinta
[01:47.58]kula pasrah nerima,
[01:50.35]Karo sampean
[01:52.73]sing dadi pujaan jiwa..
[01:57.06]
[02:28.02]>>>
[02:29.02]>>
[02:30.02]>
[02:31.02]Kaya bli tahan
[02:33.35]pengen dikawin sampean,
[02:37.90]Senajan akeh rintangan
[02:42.11]wis pasti tek runjang..
[02:47.65]
[03:04.80]Tungkebe bumi
[03:07.38]kula rela pasrah diri,
[03:12.24]Pisah jiwa sing raga
[03:16.39]wis pasti nerima..
[03:22.07]Ning sampean
[03:23.10]kula njaluk dikawin..
[03:28.34]
[03:30.00]Tek akui
[03:31.05]cinta kula tulus murni,
[03:37.41]Bli perduli
[03:38.38]rintangan bakal terjadi..
[03:44.25]Kula terlanjur cinta
[03:46.76]kula pasrah nerima,
[03:50.89]Karo sampean
[03:52.41]sing dadi pujaan jiwa..
[03:58.03]
[04:27.45]>>>
[04:28.45]>>
[04:29.45]>
[04:30.45]Kaya bli tahan
[04:32.41]pengen dikawin sampean,
[04:38.10]Senajan akeh rintangan
[04:41.60]wis pasti tek runjang..
[04:47.28]
[05:05.08]Tungkebe bumi
[05:06.69]kula rela pasrah diri,
[05:11.79]Pisah jiwa sing raga
[05:15.58]wis pasti nerima..
[05:21.48]Ning sampean
[05:22.47]kula njaluk dikawin..
[05:27.75]
[05:29.05]Kaya bli ngarti
[05:30.73]mikiri badan siji,
[05:36.88]Nangapa sun demeni
[05:39.49]wong due rabi..
[05:43.78]Apa karna cinta
[05:45.39]apa nafsu semata,
[05:50.24]Kula bli sadar
[05:51.79]ganggu wong rumah tangga..
[05:57.00]
————–
Preview:

Advertisements

Tak Sun Purun


Versi: ACW Star

Kowe sing tak sayang,
kowe sing tak cintai,
Mreneo tak nei kecupan..

Cipika cipiki cium pipi kanan kiri,
tak sun tak sayang mengko ndak selak ilang,
setiap hari-hariku terbang melayang..

Ojo nganti nglarani,
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

reff:
Siji mbanjur telu kroso ganjel atiku
Pengen ketemu pengen mbelai tubuhmu..
Langsung tak raba-raba,
Raba tanganmu..

Sluku-sluku batok batok’e ela elo,
Pancen ora ketok yen ora seko njero..
Iki sing jenenge tulus,
Roso tresnaku..

Ojo nganti nglarani
Atiku yo mung siji,
Tresnaku mung kanggo sliramu..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..

Tak sun purun dhik tak sun purun,
Tak sun purun dhik tak sun purun..
Tak sun purun dhik tak sayang-sayang..
Mbendinane atiku mabuk kepayang..
———————
[ver: lyrics]
[id: owvsvhci]
[ar: ACW Star]
[ti: Tak Sun Purun]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 03:49]
[00:00.02]Tak Sun Purun
[00:00.02]by: ACW Star
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Kowe sing tak sayang,
[00:33.85]kowe sing tak cintai..
[00:37.33]Mreneo tak nei kecupan..
[00:42.69]
[00:44.01]Cipika cipiki cium pipi kanan kiri
[00:47.48]tak sun tak sayang
[00:49.62]mengko ndak selak ilang,
[00:51.30]setiap hari-hariku terbang melayang..
[00:56.12]
[00:58.17]Ojo nganti nglarani,
[01:01.29]atiku yo mung siji..
[01:04.45]Tresnaku mung kanggo sliramu..
[01:09.48]
[01:11.52]Tak sun purun dhik
[01:12.60]tak sun purun..
[01:14.40]Tak sun purun dhik
[01:16.26]tak sun purun..
[01:18.05]Tak sun purun dhik
[01:19.10]tak sayang-sayang..
[01:21.06]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[01:23.79]Tak sun purun dhik
[01:26.31]tak sun purun..
[01:27.79]Tak sun purun dhik
[01:29.53]tak sun purun..
[01:31.22]Tak sun purun dhik
[01:32.95]tak sayang-sayang..
[01:34.38]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[01:36.93]
[01:50.04]>>>
[01:51.04]>>
[01:52.04]>
[01:53.04]Siji mbanjur telu kroso ganjel atiku
[01:56.19]Pengen ketemu pengen mbelai tubuhmu..
[01:59.41]Langsung tak raba-raba,
[02:01.07]Raba tanganmu..
[02:04.35]
[02:06.65]Sluku-sluku batok batok’e ela elo,
[02:09.72]Pancen ora ketok yen ora seko njero..
[02:12.80]Iki sing jenenge tulus,
[02:15.29]Roso tresnaku..
[02:17.72]
[02:19.39]Ojo nganti nglarani
[02:22.45]Atiku yo mung siji..
[02:25.85]Tresnaku mung kanggo sliramu..
[02:30.63]
[02:32.62]Tak sun purun dhik
[02:34.35]tak sun purun..
[02:36.03]Tak sun purun dhik
[02:37.57]tak sun purun..
[02:39.31]Tak sun purun dhik
[02:40.86]tak sayang-sayang..
[02:42.55]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[02:46.15]Tak sun purun dhik
[02:47.63]tak sun purun..
[02:49.26]Tak sun purun dhik
[02:51.12]tak sun purun..
[02:52.66]Tak sun purun dhik
[02:54.28]tak sayang-sayang..
[02:55.83]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[02:58.81]Tak sun purun dhik
[03:00.67]tak sun purun..
[03:02.47]Tak sun purun dhik
[03:04.38]tak sun purun..
[03:05.99]Tak sun purun dhik
[03:07.61]tak sayang-sayang..
[03:09.29]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[03:12.71]Tak sun purun dhik
[03:14.32]tak sun purun..
[03:15.82]Tak sun purun dhik
[03:17.68]tak sun purun..
[03:19.35]Tak sun purun dhik
[03:20.97]tak sayang-sayang..
[03:22.47]Mbendinane atiku mabuk kepayang..
[03:25.22]
—————
Preview:

Ngelabur Langit


Versi: Vita Alvia

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki,
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isunduwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Nabur uyah nong segoro,
Sing ono artine paran-paran..
Podo koyo ngelabur langit,
Manasi geni yo sing ono lekas putuse..

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus-putuse..
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih,
Welas isun sing riko gape..

reff:
Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber..
Nong kene isun duwe segudang welas duwe segudang asih,
Dinggo paran magih golet liyane..
———————
[ver: lyrics]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Ngelabur Langit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:38]
[id: pcvnabci]
[00:00.02]Ngelabur Langit
[00:00.02]by: Vita Alvia
[00:30.02]
[00:32.02]>>>
[00:33.02]>>
[00:34.02]>
[00:35.02]Nabur uyah nong segoro,
[00:42.57]Sing ono artine paran-paran..
[00:50.58]Podo koyo ngelabur langit,
[00:54.93]Manasi geni
[00:58.36]yo sing ono lekas putuse..
[01:04.50]
[01:14.50]Koyo welas sun iki,
[01:21.08]Nong riko nono putus-putuse..
[01:30.46]Tapi koyo dene kendang
[01:33.54]ditabuh selisih,
[01:37.60]Welas isun sing riko gape..
[01:43.59]
[02:13.21]>>>
[02:14.21]>>
[02:15.21]>
[02:16.21]Wis uwis uwis
[02:24.18]Dinggo paran ngrageni
[02:27.57]manuk miber..
[02:31.63]Nong kene isun
[02:39.39]duwe segudang welas
[02:43.68]duwe segudang asih,
[02:47.47]Dinggo paran magih golet liyane..
[02:53.62]
[03:03.32]Nabur uyah nong segoro,
[03:10.26]Sing ono artine paran-paran..
[03:18.46]Podo koyo ngelabur langit,
[03:23.05]Manasi geni
[03:26.53]yo sing ono lekas putuse..
[03:32.36]
[03:41.81]Koyo welas sun iki
[03:48.39]Nong riko nono putus-putuse..
[03:57.09]Tapi koyo dene kendang
[04:00.43]ditabuh selisih,
[04:05.29]Welas isun sing riko gape..
[04:10.93]
[04:42.01]>>>
[04:43.01]>>
[04:44.01]>
[04:45.01]Wis uwis uwis
[04:52.63]Dinggo paran ngrageni
[04:55.40]manuk miber..
[05:00.51]Nong kene isun
[05:07.79]duwe segudang welas
[05:11.95]duwe segudang asih
[05:15.92]Dinggo paran magih golet liyane..
[05:21.45]
[05:24.24]Wis uwis uwis
[05:31.08]Dinggo paran ngrageni
[05:33.80]manuk miber..
[05:39.08]Nong kene isun
[05:46.67]duwe segudang welas
[05:50.12]duwe segudang asih
[05:54.76]Dinggo paran magih golet liyane..
[06:00.65]
————-
Preview:

Dirangkul Nyingkur


Versi: Dewi Kirana

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Turu bareng sekasur
Dirangkul malah nyingkur..
Wong wadon jaluk kelon
Malah ditinggal ngloyong..

reff:
Kula dudu
Wong nekat lan patung watu..

Apa kakang
Wis due wong wadon liyan..
Setulus hati cintane mati
Tapi sewu hina sing kula terima..

Due laki sampean
Bli bisa nggo aleman..
Diguyoni emosi
Ditakoni bli ngladeni..
———————
[ver: lyrics]
[id: nshnanci]
[ar: Dewi Kirana]
[ti: Dirangkul Nyingkur]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:23]
[00:00.02]Dirangkul Nyingkur
[00:00.02]By: Dewi Kirana
[00:53.02]
[00:55.02]>>>
[00:56.02]>>
[00:57.02]>
[00:58.02]Due laki sampean
[01:03.16]Bli bisa nggo aleman..
[01:09.69]Diguyoni emosi
[01:15.81]Ditakoni bli ngladeni..
[01:23.01]
[01:36.01]Turu bareng sekasur
[01:41.20]Dirangkul malah nyingkur..
[01:47.95]Wong wadon jaluk kelon
[01:54.43]Malah ditinggal ngloyong..
[02:01.00]
[02:22.03]>>>
[02:23.03]>>
[02:24.03]>
[02:25.03]Kula dudu
[02:28.19]Wong nekat lan patung watu..
[02:35.44]
[02:45.09]Apa kakang
[02:49.33]Wis due wong wadon liyan..
[02:56.00]Setulus hati cintane mati
[03:02.84]Tapi sewu hina sing kula terima..
[03:10.45]
[03:14.06]Turu bareng sekasur
[03:19.69]Dirangkul malah nyingkur..
[03:26.24]Wong wadon jaluk kelon
[03:31.98]Malah ditinggal ngloyong..
[03:38.22]
[03:59.03]>>>
[04:00.03]>>
[04:01.03]>
[04:02.03]Kula dudu
[04:05.76]Wong nekat lan patung watu..
[04:13.69]
[04:23.12]Apa kakang
[04:26.42]Wis due wong wadon liyan..
[04:34.10]Setulus hati cintane mati
[04:40.59]Tapi sewu hina sing kula terima..
[04:47.95]
[04:52.02]Due laki sampean
[04:57.24]Bli bisa nggo aleman..
[05:03.92]Diguyoni emosi
[05:09.78]Ditakoni bli ngladeni..
[05:16.08]
————-
Preview:

Mulih Jam Piro


Versi: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex

Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..

reff:
Pr:
Kangmas sing bagus dewe sampean mulih jam piro,
Kangmas sing ngganteng dewe polahmu kok neko-neko..
Aku kok sujono sak bendino kowe lungo,
Pamit kerjo sajak dolan karo sopo..

Lk:
Sayang tak sayang-sayang aku ngganteng hanya untukmu,
Sayang tak sayang-sayang janganlah gampang cemburu..
Mbok ojo sujono aku metu mesti kerjo,
Rak nyatane dhik aku mulih nggowo blonjo..

reff:
Pr:
Ra percoyo sopo sing ora sujono,
Iki sms-e sopo..
Dia bilang sayang kamu dia bilang kangen kamu,
Duh kangmas enggalo ngaku..

Lk:
Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
Tak percayakah sayangku..
Cintaku hanya dirimu sayangku hanya untukmu,
Tak mungkin tinggalkan kamu..
———————
[ver: lyrics]
[id: pphuanci]
[ar: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex]
[ti: Mulih Jam Piro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:48]
[00:00.02]Mulih Jam Piro
[00:00.02]by: Nella Kharisma ft. Adi Gaclex
[00:26.02]
[00:28.02]>>>
[00:29.02]>>
[00:30.02]>
[00:31.02]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[00:33.27]Pr: sampean mulih jam piro,
[00:37.08]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[00:39.95]Pr: polahmu kok neko-neko..
[00:44.00]Pr: Aku kok sujono
[00:46.25]Pr: sak bendino kowe lungo,
[00:49.81]Pr: Pamit kerjo
[00:51.55]Pr: sajak dolan karo sopo..
[00:56.86]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[00:59.35]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[01:03.54]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[01:06.22]Lk: janganlah gampang cemburu..
[01:10.27]Lk: Mbok ojo sujono
[01:12.52]Lk: aku metu mesti kerjo,
[01:16.20]Lk: Rak nyatane dhik
[01:18.64]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[01:22.82]
[01:33.02]>>>
[01:34.02]>>
[01:35.02]>
[01:36.02]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[01:41.02]Pr: Iki sms-e sopo..
[01:46.17]Pr: Dia bilang sayang kamu
[01:50.42]Pr: dia bilang kangen kamu,
[01:54.28]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[01:59.90]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[02:04.70]Lk: Tak percayakah sayangku..
[02:10.13]Lk: Cintaku hanya dirimu
[02:13.82]Lk: sayangku hanya untukmu,
[02:17.50]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[02:21.55]
[02:48.01]>>>
[02:49.01]>>
[02:50.01]>
[02:51.01]Pr: Kangmas sing bagus dewe
[02:54.21]Pr: sampean mulih jam piro,
[02:58.25]Pr: Kangmas sing ngganteng dewe
[03:00.62]Pr: polahmu kok neko-neko..
[03:04.55]Pr: Aku kok sujono
[03:06.98]Pr: sak bendino kowe lungo,
[03:10.60]Pr: Pamit kerjo
[03:12.29]Pr: sajak dolan karo sopo..
[03:17.47]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:20.09]Lk: aku ngganteng hanya untukmu,
[03:24.21]Lk: Sayang tak sayang-sayang
[03:26.89]Lk: janganlah gampang cemburu..
[03:30.88]Lk: Mbok ojo sujono
[03:33.50]Lk: aku metu mesti kerjo,
[03:36.87]Lk: Rak nyatane dhik
[03:39.18]Lk: aku mulih nggowo blonjo..
[03:43.30]
[03:53.87]>>>
[03:54.87]>>
[03:55.87]>
[03:56.87]Pr: Ra percoyo sopo sing ora sujono,
[04:02.27]Pr: Iki sms-e sopo..
[04:08.95]Pr: Dia bilang sayang kamu
[04:11.26]Pr: dia bilang kangen kamu,
[04:14.94]Pr: Duh kangmas enggalo ngaku..
[04:20.49]Lk: Nesu dhik durung-durung kok cemburu,
[04:25.11]Lk: Tak percayakah sayangku..
[04:30.04]Lk: Cintaku hanya dirimu
[04:33.60]Lk: sayangku hanya untukmu,
[04:37.71]Lk: Tak mungkin tinggalkan kamu..
[04:42.27]
—————
Preview:

Tobat Kimcil


Versi: RapX

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

reff:
Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..

Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..

Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
Gek ndang lerenono cepetan tobato,
Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..

cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
kimcil iku umure pantarane anakmu,
gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..

mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..

Tobat judi sudah tradisi,
Tobat oplosan itu kiasan,
Tobat kimcil iku baru,
Jempol tenan..

Mendem judi wis dikateki,
Mendem oplosan jare wis bosan,
Tapi mendem kimcil,
Yang nggak bisa nahan..
———————
[ver: lyrics]
[id: ssozaoci]
[ar: RapX]
[ti: Tobat Kimcil]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:02.05]Tobat judi sudah tradisi,
[00:07.05]Tobat oplosan itu kiasan,
[00:10.61]Tobat kimcil iku baru,
[00:12.98]Jempol tenan..
[00:16.66]
[00:18.80]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[00:22.30]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[00:25.85]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[00:29.47]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[00:33.09]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[00:36.27]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[00:39.64]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[00:43.14]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[00:47.13]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[00:54.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[01:01.11]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[01:08.29]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[01:14.84]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[01:17.83]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[01:21.51]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[01:24.70]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[01:28.44]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[01:31.94]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[01:35.31]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[01:38.86]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[01:42.48]Tobat judi sudah tradisi,
[01:46.10]Tobat oplosan itu kiasan,
[01:49.53]Tobat kimcil iku baru,
[01:52.15]Jempol tenan..
[01:56.52]Mendem judi wis dikateki,
[01:59.89]Mendem oplosan jare wis bosan,
[02:03.57]Tapi mendem kimcil,
[02:06.19]Yang nggak bisa nahan..
[02:10.25]
[02:23.02]>>>
[02:24.02]>>
[02:25.02]>
[02:26.02]Ojo sambat yen kowe mbesuk wis ketekan pati,
[02:29.45]Ninja FU iku ora bakal iso nulungi,
[02:32.67]Ibarate koyo kayu sing uwis dadi awu,
[02:36.36]Kapan maneh tobatmu yen ora mandek saiki..
[02:39.79]Kelakon temenanan yen gayamu sok njuragan,
[02:42.97]Pamer bondo ben iso mbokingi gadis jalang,
[02:46.65]Yen diwejangi kuwi ojo pati aleman,
[02:50.02]Pancen rupamu marai pegel wong pingin mbalang..
[02:54.20]Elingo sing kuoso ojo nambah duso,
[03:01.56]Gek ndang lerenono cepetan tobato,
[03:07.99]Sakno anak bojomu jok dilos kimcilmu,
[03:15.48]Nguras bondo dunyamu jebule dadi pabu..
[03:21.72]cuba mikiro sitik kepaut tumindakmu,
[03:24.65]koq yo ra isin kowe karo anakmu sing lugu,
[03:28.33]kimcil iku umure pantarane anakmu,
[03:31.58]gek ndang tobato njaluk’o sepuro bojomu..
[03:35.39]mendem kimcil kuwi jalarane seneng mecicil,
[03:38.88]sopo sing nyongko yen tibak’e njajanmu kimcil,
[03:42.37]mugo-mugo kowe terjerat kasus pedofil,
[03:45.74]beno kapok ngrasakke nggono’anmu dicukil..
[03:49.55]Tobat judi sudah tradisi,
[03:53.28]Tobat oplosan itu kiasan,
[03:56.60]Tobat kimcil iku baru,
[03:59.79]Jempol tenan..
[04:03.03]Mendem judi wis dikateki,
[04:06.96]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:10.31]Tapi mendem kimcil,
[04:12.81]Yang nggak bisa nahan..
[04:17.09]Tobat judi sudah tradisi,
[04:20.73]Tobat oplosan itu kiasan,
[04:24.04]Tobat kimcil iku baru,
[04:27.28]Jempol tenan..
[04:31.34]Mendem judi wis dikateki,
[04:34.65]Mendem oplosan jare wis bosan,
[04:38.27]Tapi mendem kimcil,
[04:40.64]Yang nggak bisa nahan..
[04:44.88]
————–
Preview:

Kelajut Cidro


Versi: Vita Alvia

Koyo-koyo,
Temenan welas riko..
Ngumbar asmoro,
Hang katon sempurno..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..

Serto saiki,
Basan kadhung sun lakoni..
Tego riko,
Nyejo maruh ati..

reff:
Hoo roso loro nong batin iki,
Tatune magih nggetih noring njero ati..
Mergo keseron jerune,
Riko nglarani..

Masio sewu sepuro,
Sing ngilangno loro..
Atinisun kelajut cidro..

Getun sun welas riko,
Sing percoyo omonge konco..
Serto saiki riko gawe loro,
Kari ngiles roso batin iki..
———————
[ver: lyrics]
[id: quoaaoci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Kelajut Cidro]
[al: Pop Banyuwangi]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:26]
[00:00.03]Kelajut Cidro
[00:00.03]by: Vita Alvia
[00:32.03]
[00:34.93]>>>
[00:35.93]>>
[00:36.93]>
[00:37.93]Koyo-koyo,
[00:42.91]Temenan welas riko..
[00:52.40]Ngumbar asmoro,
[00:59.56]Hang katon sempurno..
[01:06.95]
[01:09.04]Serto saiki,
[01:14.77]Basan kadhung sun lakoni..
[01:23.84]Tego riko,
[01:30.92]Nyejo maruh ati..
[01:37.07]
[01:52.09]>>>
[01:53.09]>>
[01:54.09]>
[01:55.09]Hoo roso loro nong batin iki,
[02:05.88]Tatune magih nggetih
[02:09.98]noring njero ati..
[02:14.33]Mergo keseron jerune,
[02:21.79]Riko nglarani..
[02:28.44]
[02:30.11]Masio sewu sepuro,
[02:34.90]Sing ngilangno loro..
[02:38.99]Atinisun kelajut cidro..
[02:46.88]Getun sun welas riko,
[02:50.10]Sing percoyo omonge konco..
[02:54.33]Serto saiki riko gawe loro,
[02:58.06]Kari ngiles roso batin iki..
[03:07.28]
[03:17.29]Serto saiki,
[03:22.38]Basan kadhung sun lakoni..
[03:32.55]Tego riko,
[03:39.32]Nyejo maruh ati..
[03:45.96]
[04:14.63]>>>
[04:15.63]>>
[04:16.63]>
[04:17.63]Hoo roso loro nong batin iki,
[04:27.63]Tatune magih nggetih
[04:31.85]noring njero ati..
[04:36.20]Mergo keseron jerune,
[04:43.91]Riko nglarani..
[04:49.75]
[04:52.29]Masio sewu sepuro,
[04:56.83]Sing ngilangno loro..
[05:01.05]Atinisun kelajut cidro..
[05:09.00]Getun sun welas riko,
[05:12.16]Sing percoyo omonge konco..
[05:16.32]Serto saiki riko gawe loro,
[05:20.36]Kari ngiles roso batin iki..
[05:29.62]
—————
Preview: