Bandar Wadon

“Bandar Wadon” Versi Dian Anic

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *