Bandar Wadon

Versi: Dian Anic

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *