Bandar Wadon



Versi: Dian Anic

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Mata peteng delengan sing tek demeni,
Hoo nyatane sampean doyan pepesan..

reff:
Aduh krasa kangelan ngubek cinta bayangan,
Sing tek sayang-sayang lir kaya jaran lanangan..

Cinta dibagi papa nahane ora kuat,
Sekien wis katon sampean bandare wadon..

Kembang kecubung wulung ning duwur layung,
Hoo demen kakang kula digawe bingung..
———————
[ver: lyrics]
[id: phuvckci]
[ar: Dian Anic]
[ti: Bandar Wadon]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 05:46]
[00:00.02]Bandar Wadon
[00:00.02]by: Dian Anic
[00:53.02]
[00:55.00]>>>
[00:56.00]>>
[00:57.00]>
[00:58.00]Kembang kecubung wulung
[01:04.05]ning duwur layung,
[01:08.04]Hoo demen kakang
[01:13.01]kula digawe bingung..
[01:16.72]
[01:44.03]Mata peteng delengan
[01:51.00]sing tek demeni,
[01:54.43]Hoo nyatane
[01:59.11]sampean doyan pepesan..
[02:03.39]
[02:35.03]>>>
[02:36.03]>>
[02:37.03]>
[02:38.03]Aduh krasa kangelan,
[02:44.03]Ngubek cinta bayangan..
[02:47.22]Sing tek sayang-sayang,
[02:50.01]Lir kaya jaran lanangan..
[02:54.25]
[03:03.02]Cinta dibagi papa
[03:06.08]nahane ora kuat,
[03:09.68]Sekien wis katon
[03:13.00]sampean bandare wadon..
[03:16.67]
[03:31.09]Mata peteng delengan
[03:37.67]sing tek demeni,
[03:41.33]Hoo nyatane
[03:46.17]sampean doyan pepesan..
[03:49.78]
[04:25.03]>>>
[04:26.03]>>
[04:27.03]>
[04:28.03]Aduh krasa kangelan,
[04:30.77]Ngubek cinta bayangan..
[04:33.71]Sing tek sayang-sayang,
[04:36.94]Lir kaya jaran lanangan..
[04:40.42]
[04:50.16]Cinta dibagi papa
[04:52.90]nahane ora kuat,
[04:56.01]Sekien wis katon
[04:59.24]sampean bandare wadon..
[05:02.83]
[05:18.00]Kembang kecubung wulung
[05:24.24]ning duwur layung,
[05:28.04]Hoo demen kakang
[05:32.75]kula digawe bingung..
[05:36.55]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s