Kangen Sliramu (panji antoko)



Versi: Panji Antoko

Endahing rembulan ing wengi iki,
Mugo biso melu anyekseni..
Kroso kangen tulus sak jroning ati,
Marang sliramu wong sing tak tresnani..

Rindu rindu wis suwe ora ketemu,
Abot rasane ngempet jroning atiku..
Mbesok kapan biso kasembadan,
Aku lan sliramu biso urip bebrayan..

reff:
Duh gusti mugi enggal maringi,
Kawelasan dumateng kulo niki..
Duh gusti kulo tansah memuji,
Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..

Senadyan wis sawetoro wektu,
Aku lan sliramu ora nate ketemu..
Nanging roso ono sak jroning ati,
Mung sliramu wong sing tak kangeni..

reff:
Duh gusti mugi enggal maringi,
Kawelasan dumateng kulo niki..
Duh gusti kulo tansah memuji,
Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..

Senadyan wis sawetoro wektu,
Aku lan sliramu ora nate ketemu..
Nanging roso ono sak jroning ati,
Mung sliramu wong sing tak kangeni..
Mung sliramu wong sing tak kangeni..
———————–
[ver: lyrics]
[id: hqqosbci]
[ar: Panji Antoko]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:47]
[00:00.06]Kangen Sliramu
[00:00.06]by: Panji Antoko
[00:31.06]
[00:33.06]>>>
[00:34.06]>>
[00:35.06]>
[00:36.06]Endahing rembulan ing wengi iki,
[00:42.96]Mugo biso melu anyekseni..
[00:49.81]Kroso kangen tulus sak jroning ati,
[00:56.95]Marang sliramu wong sing tak tresnani..
[01:03.60]
[01:04.07]Rindu rindu wis suwe ora ketemu,
[01:10.51]Abot rasane ngempet jroning atiku..
[01:18.45]Mbesok kapan biso kasembadan,
[01:25.22]Aku lan sliramu biso urip bebrayan..
[01:32.36]
[01:59.11]>>>
[02:00.11]>>
[02:01.11]>
[02:02.11]Duh gusti mugi enggal maringi,
[02:08.60]Kawelasan dumateng kulo niki..
[02:15.07]Duh gusti kulo tansah memuji,
[02:22.17]Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..
[02:33.16]Senadyan wis sawetoro wektu,
[02:40.70]Aku lan sliramu ora nate ketemu..
[02:46.27]Nanging roso ono sak jroning ati,
[02:54.08]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[02:59.12]
[03:27.45]>>>
[03:28.45]>>
[03:29.45]>
[03:30.45]Duh gusti mugi enggal maringi,
[03:36.85]Kawelasan dumateng kulo niki..
[03:43.99]Duh gusti kulo tansah memuji,
[03:51.57]Mugi rahayu tiyang engkang kulo kangeni..
[04:02.13]Senadyan wis sawetoro wektu,
[04:08.90]Aku lan sliramu ora nate ketemu..
[04:16.04]Nanging roso ono sak jroning ati,
[04:22.99]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[04:30.01]Mung sliramu wong sing tak kangeni..
[04:36.41]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s