Nendi Omahmu



Versi: Fernando Soerowintono

Sore-sore aku mlaku dewek’an,
Weruh cah ayu oh bungah atiku..
Arep takon sopo to jenengmu,
Aku deg-degan mengko nggereng koyo macan..

Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
Wah aku bungah ati joget salsa..
Sopo to kowe kok neng kene dewe,
Aku malah njagong neng jejere..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..

reff:
Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
Wah aku bungah ati joget salsa..
Sopo to kowe kok neng kene dewe,
Aku malah njagong neng jejere..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..

Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
Mlaku-mlaku neng wartegan..
Gandengan tangan,
Karo guyonan..

Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..
Mengko bapakmu,
Arep nggebuki aku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: uncusbci]
[ar: Fernando Soerowintono]
[ti: Nendi Omahmu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:14]
[00:00.05]Nendi Omahmu
[00:00.05]by: Fernando Soerowintono
[00:14.05]
[00:16.05]>>>
[00:17.05]>>
[00:18.05]>
[00:19.05]Sore-sore aku mlaku dewek’an,
[00:22.59]Weruh cah ayu oh bungah atiku..
[00:26.40]Arep takon sopo to jenengmu,
[00:29.99]Aku deg-degan mengko nggereng koyo macan..
[00:35.08]Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
[00:39.54]Wah aku bungah ati joget salsa..
[00:43.54]Sopo to kowe kok neng kene dewe,
[00:47.52]Aku malah njagong neng jejere..
[00:51.40]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[00:56.35]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[01:00.80]Gandengan tangan,
[01:02.41]Karo guyonan..
[01:07.37]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[01:11.92]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[01:15.65]Mengko bapakmu,
[01:18.05]Arep nggebuki aku..
[01:22.39]
[01:36.11]>>>
[01:37.11]>>
[01:38.11]>
[01:39.11]Tak liwati cahe kok malah mesam-mesem,
[01:42.81]Wah aku bungah ati joget salsa..
[01:47.20]Sopo to kowe kok neng kene dewe,
[01:50.49]Aku malah njagong neng jejere..
[01:55.21]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[01:59.37]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[02:03.35]Gandengan tangan,
[02:06.21]Karo guyonan..
[02:10.68]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[02:14.90]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[02:18.63]Mengko bapakmu,
[02:21.17]Arep nggebuki aku..
[02:25.46]Ayo ta dhik tak jak dolan-dolan,
[02:30.20]Mlaku-mlaku neng wartegan..
[02:34.07]Gandengan tangan,
[02:36.79]Karo guyonan..
[02:41.70]Aku pengen ngerti kowe manggong nendi,
[02:45.73]Arep tak jak mulih tapi aku wedi..
[02:49.46]Mengko bapakmu,
[02:52.44]Arep nggebuki aku..
[02:56.42]Mengko bapakmu,
[03:00.39]Arep nggebuki aku..
[03:04.55]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s