Tak Akoni Aku Sing Salah



Versi: NDX AKA ft. PJR

Kangen yen kelingan awakmu,
Loro ati mergo aku..
Mergo atiku suloyo,
ninggal lungo tanpo kondho,
Golek tresno sing liyo..

Asmoroku wis bubrah,
Gawe uripmu susah..
Neng endi sliramu,
Aku pengen ketemu..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..

Sampun adoh ono neng moto,
Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..

Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..

Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..

Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
Mugo sampean urip bareng aku..

Kabeh iki salahku,
Gawe remuk atimu..
Aku sing ngucap janji,
Aku sing mblenjani..
Pancen aku ra biso,
Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..

Aku pengen ketemu,
Ngucap pangapuraku..
Kanggo kowe,
Pancen aku sing kudu tok salahke..
———————–
[ver: lyrics]
[id: ohusspci]
[ar: NDX AKA ft. PJR]
[ti: Tak Akoni Aku Sing Salah]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:02]
[00:00.02]Tak Akoni Aku Sing Salah
[00:00.02]by: NDX AKA ft. PJR
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Kangen yen kelingan awakmu,
[00:24.12]Loro ati mergo aku..
[00:29.52]Mergo atiku suloyo,
[00:35.48]ninggal lungo tanpo kondho,
[00:40.70]Golek tresno sing liyo..
[00:48.09]
[00:50.04]Asmoroku wis bubrah,
[00:55.49]Gawe uripmu susah..
[01:02.57]Neng endi sliramu,
[01:09.71]Aku pengen ketemu..
[01:15.54]
[01:17.78]Kabeh iki salahku,
[01:21.20]Gawe remuk atimu..
[01:24.49]Aku sing ngucap janji,
[01:27.78]Aku sing mblenjani..
[01:31.38]Pancen aku ra biso,
[01:35.05]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[01:42.75]
[01:45.18]Aku pengen ketemu,
[01:49.03]Ngucap pangapuraku..
[01:56.10]Kanggo kowe,
[01:59.90]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[02:06.59]
[02:08.03]Sampun adoh ono neng moto,
[02:12.13]Tresno suci ilang muspro kebacut tak gawe gelo..
[02:15.09]Mbiyene tak sio-sio uwong sing ngorbanke wektu,
[02:19.31]Tresno kasih mung nggo aku gawe eluhmu metu..
[02:22.97]Udan raiso mbusak kahananmu sing pait,
[02:25.71]Amergo watakku gelem lungo tanpo ngomong pamit..
[02:29.18]Aku ngerti ulatmu terlanjur dadi peteng,
[02:32.41]Aku ora njaluk bali roso kangenku tak gawe lerem..
[02:37.32]
[02:39.99]Tak akoni aku sing salah gawe ati ajar ngalah,
[02:44.52]Pancen aku sing kleru cerito iki malah bubrah..
[02:47.81]Sosok yang kubanggakan walau ku bukan pilihan,
[02:51.47]Aku pasrah marang gusti tetep kudu bertahan..
[02:54.90]Tur yo piye meneh aku wis lilo legowo,
[02:57.87]Nadyan nek ketemu roso deg-degan njero dodo..
[03:01.60]Tak coba sak kuatku jodoh ra bakal mlayu,
[03:04.95]Mugo sampean urip bareng aku..
[03:08.25]
[03:10.73]Kabeh iki salahku,
[03:14.15]Gawe remuk atimu..
[03:17.69]Aku sing ngucap janji,
[03:21.11]Aku sing mblenjani..
[03:24.46]Pancen aku ra biso,
[03:28.00]Ngobati lan ngganteni tetes eluhmu..
[03:36.32]
[03:38.12]Aku pengen ketemu,
[03:41.60]Ngucap pangapuraku..
[03:49.36]Kanggo kowe,
[03:52.91]Pancen aku sing kudu tok salahke..
[03:59.73]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s