Stel Kendo



Versi: Via Vallent

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
Mulo makaryo uripe ditoto,
Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..

Alesane nomer loro harga diri,
Kakean ita-itu nuruti gengsi..
Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..

Wis-wis uwis ora usah alesan,
Ora usah bimbang intine tetep tenang..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

hmm syalalalala abot sanggane,
kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
tubruk syahdu,
syalalalala..

Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
Lemeske pikire,
Wanek-wanekke utangke tanggane..

reff:
Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Stel kendo ojo stel kenceng,
Lemeske wae ojo sepaneng..
Disambi ngopi golek inspirasi,
Ra sah kakean atraksi..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..

Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
Pengen uripe mulyo kerjo..
Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
Pengen penak uripe mbut gawe..
——————–
[ver: lyrics]
[id: ubcnskci]
[ar: Via Vallent]
[ti: Stel Kendo]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:33]
[00:00.04]Stel Kendo – Via Vallent
[00:06.04]
[00:08.84]>>>
[00:09.84]>>
[00:10.84]>
[00:11.84]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[00:16.95]Pengen uripe mulyo kerjo..
[00:23.41]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[00:28.12]Pengen penak uripe mbut gawe..
[00:34.33]
[00:35.65]Alesane nomer siji kuwi ekonomi,
[00:38.38]Pengen sugih bondo lan dadi priyayi..
[00:40.98]Mulo makaryo uripe ditoto,
[00:43.84]Ra sah podo ngersulo rugi tenogo..
[00:47.25]Alesane nomer loro harga diri,
[00:50.05]Kakean ita-itu nuruti gengsi..
[00:52.65]Pengen ra kerjo urip koyo rojo,
[00:55.56]Lho kowe malah mbobol kok malah njebol..
[00:59.36]Wis wis uwis ora usah alesan,
[01:02.44]Ora usah bimbang intine tetep tenang..
[01:08.96]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[01:13.19]Pengen uripe mulyo kerjo..
[01:19.71]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[01:24.62]Pengen penak uripe mbut gawe..
[01:30.70]hmm syalalalala abot sanggane,
[01:34.86]kuat dilakoni ra kuat tinggal ngopi,
[01:37.91]tubruk syahdu,
[01:40.76]syalalalala..
[01:44.15]Mbendino mung sambat wae uwis to lee,
[01:46.76]Ra sah nggo panik ndak dikiro kurang piknik..
[01:49.87]Lemeske pikire,
[01:51.55]Wanek-wanekke utangke tanggane..
[01:54.77]
[02:14.02]>>>
[02:15.02]>>
[02:16.02]>
[02:17.02]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:20.27]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:22.84]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:25.57]Ra sah kakean atraksi..
[02:28.36]Stel kendo ojo stel kenceng,
[02:31.35]Lemeske wae ojo sepaneng..
[02:33.96]Disambi ngopi golek inspirasi,
[02:36.76]Ra sah kakean atraksi..
[02:41.56]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[02:46.46]Pengen uripe mulyo kerjo..
[02:53.10]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[02:57.64]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:04.16]Pengene sugih bondho ning ra gelem rekoso,
[03:08.94]Pengen uripe mulyo kerjo..
[03:15.59]Pengen akeh duwite magrong-magrong omahe,
[03:20.37]Pengen penak uripe mbut gawe..
[03:27.32]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s