Keliwat Kangen (dhut jawa)



Versi: Suliyana

Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

reff:
Tak simpen neng ati roso tresno iki,
Mung siji sliramu papujanku..
Duh kangen atiku ra ono tambane,
Sliramu kang biso ngilangake..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..

Ra kuat nggonku nggowo,
Roso kangen jroning dodo..
Opo to ngrumangsani,
Sliramu tak kangeni..
——————-
[ver: lyrics]
[id: qonlskci]
[length: 5:12]
[by: Yanilipatro]
[al: Dhut Koplo Jawa]
[ti: Keliwat Kangen]
[ar: Suliyana]
[00:00.01]Keliwat Kangen
[00:00.01]by: Suliyana
[00:23.01]
[00:25.01]>>>
[00:26.01]>>
[00:27.01]>
[00:28.01]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[00:33.90]Mung siji sliramu papujanku..
[00:41.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[00:47.38]Sliramu kang biso ngilangake..
[00:55.70]
[01:18.30]Ra kuat nggonku nggowo,
[01:24.40]Roso kangen jroning dodo..
[01:32.28]Opo to ngrumangsani,
[01:38.49]Sliramu tak kangeni..
[01:46.50]
[01:55.00]>>>
[01:56.00]>>
[01:57.00]>
[01:58.00]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[02:04.08]Mung siji sliramu papujanku..
[02:11.53]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[02:17.86]Sliramu kang biso ngilangake..
[02:24.95]Ra kuat nggonku nggowo,
[02:31.22]Roso kangen jroning dodo..
[02:38.80]Opo to ngrumangsani,
[02:44.95]Sliramu tak kangeni..
[02:52.90]
[03:32.07]>>>
[03:33.07]>>
[03:34.07]>
[03:35.07]Tak simpen neng ati roso tresno iki,
[03:41.53]Mung siji sliramu papujanku..
[03:49.04]Duh kangen atiku ra ono tambane,
[03:55.32]Sliramu kang biso ngilangake..
[04:02.46]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:08.48]Roso kangen jroning dodo..
[04:16.00]Opo to ngrumangsani,
[04:22.21]Sliramu tak kangeni..
[04:28.05]Ra kuat nggonku nggowo,
[04:34.32]Roso kangen jroning dodo..
[04:41.59]Opo to ngrumangsani,
[04:47.61]Sliramu tak kangeni..
[04:56.68]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s