Kadung Wis Kadung



Versi: Herman Kromosono

Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

reff:
Bareng wis kadhung tekan kene,
Mesakne badan disengkak’ake..
Kepekso kekapusan wergo negarane,
Soponyono uripe ono begjane..

Kadhung wis kadhung tekan kene,
Runtang runtung kabeh podo rukun..
Keparingan songko moho esun,
Lembah manah sabar lan rukun..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..

Ngambah bumi pasang podo makaryo,
Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh podho sembodho..
Romo lan biyung uwis ora ono,
Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
——————-
[ver: lyrics]
[id: hhsvskci]
[ar: Herman Kromosono]
[ti: Kadung Wis Kadung]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: yanilipatro]
[length: 04:34]
[00:00.02]Kadung Wis Kadung
[00:00.02]by: Herman Kromosono
[00:12.02]
[00:14.02]>>>
[00:15.02]>>
[00:16.02]>
[00:17.02]Bareng wis kadhung tekan kene,
[00:24.27]Mesakne badan disengkak’ake..
[00:30.59]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[00:39.35]Soponyono uripe ono begjane..
[00:44.98]
[00:52.65]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[00:59.41]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[01:06.85]Keparingan songko moho esun,
[01:15.04]Lembah manah sabar lan rukun..
[01:21.21]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[01:27.99]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[01:36.21]Romo lan biyung uwis ora ono,
[01:43.87]Anak putu kabeh podho sembodho..
[01:50.83]
[02:05.04]>>>
[02:06.04]>>
[02:07.04]>
[02:08.04]Bareng wis kadhung tekan kene,
[02:14.69]Mesakne badan disengkak’ake..
[02:22.09]Kepekso kekapusan wergo negarane,
[02:29.98]Soponyono uripe ono begjane..
[02:36.19]
[02:43.36]Kadhung wis kadhung tekan kene,
[02:50.00]Runtang runtung kabeh podo rukun..
[02:57.34]Keparingan songko moho esun,
[03:05.35]Lembah manah sabar lan rukun..
[03:12.43]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:19.32]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:26.59]Romo lan biyung uwis ora ono,
[03:34.66]Anak putu kabeh podho sembodho..
[03:41.25]Ngambah bumi pasang podo makaryo,
[03:48.97]Nyebar wiji mesti kanggo tulodho,
[03:56.23]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:04.24]Anak putu kabeh podho sembodho..
[04:10.89]Romo lan biyung uwis ora ono,
[04:19.09]Anak putu kabeh-kabeh podho sembodho..
[04:25.48]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s