Kangen Sliramu (georgy notoredjo)



Versi: Georgy Nojoredjo

Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

reff:
Rumangsaku seliramu,
Wis lali bareng aku..
Pirang taun ora weruh,
Ora kepethuk..

Saiki wis kadhung rusak,
Nalendro ing awakku..
Pengen bali neng nggonku,
Suwe ngenteni kowe..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..

Nangndi maneh jero dodoku,
Sawise pedhot tresno marang sliramu..
Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
Biso mbangun tresno rasane awakku..
——————-
[ver: lyrics]
[id: ukcksici]
[ar: Georgy Notoredjo]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:30]
[00:00.11]Kangen Sliramu
[00:00.11]by: Georgy Nojoredjo
[00:12.11]
[00:14.11]>>>
[00:15.11]>>
[00:16.11]>
[00:17.11]Rumangsaku seliramu,
[00:21.11]Wis lali bareng aku..
[00:24.61]Pirang taun ora weruh,
[00:28.96]Ora kepethuk..
[00:34.86]
[00:38.53]Saiki wis kadhung rusak,
[00:42.12]Nalendro ing awakku..
[00:46.04]Pengen bali neng nggonku,
[00:50.56]Suwe ngenteni kowe..
[00:56.47]
[01:00.46]Nangndi maneh jero dodoku,
[01:03.56]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[01:07.30]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[01:14.12]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[01:21.08]
[01:55.03]>>>
[01:56.03]>>
[01:57.03]>
[01:58.03]Rumangsaku seliramu,
[02:01.23]Wis lali bareng aku..
[02:04.57]Pirang taun ora weruh,
[02:09.35]Ora kepethuk..
[02:15.06]
[02:19.29]Saiki wis kadhung rusak,
[02:22.58]Nalendro ing awakku..
[02:25.99]Pengen bali neng nggonku,
[02:30.90]Suwe ngenteni kowe..
[02:36.55]
[02:40.56]Nangndi maneh jero dodoku,
[02:43.59]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[02:47.56]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[02:54.33]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:01.35]
[03:02.22]Nangndi maneh jero dodoku,
[03:05.26]Sawise pedhot tresno marang sliramu..
[03:08.80]Yen saiki nyedhak awakmu balio adhikku,
[03:15.88]Biso mbangun tresno rasane awakku..
[03:23.02]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s