Perih Pisan



Versi: Nining Sanjaya

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..
———————
[ver: lyrics]
[id: opunsuci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Perih Pisan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:10]
[00:00.02]Perih Pisan
[00:00.02]by: Nining Sanjaya
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Nasib diri sing dialami,
[00:55.28]Kaya nangis sejerone ngati..
[01:02.39]Due laki wis ora perduli,
[01:08.30]Batin sedih awan lan bengi..
[01:15.44]
[01:22.33]Yen kelingan waktu semana,
[01:28.79]Kawin langka restu sing wong tua..
[01:36.31]Kien tega kakang nggawe lara,
[01:41.77]Perih pisan krasa ning jiwa..
[01:49.41]
[02:20.40]>>>
[02:21.40]>>
[02:22.40]>
[02:23.40]Impiane bakal bahagia,
[02:30.40]Nanging akhire sengsara..
[02:36.33]
[02:44.09]Mungkin takdir sing kuasa,
[02:50.54]Kudu ngalami cecoba..
[02:57.55]Muga kula diparingi,
[03:03.95]Bisa nrima segalane..
[03:10.79]
[03:13.07]Yen kelingan waktu semana,
[03:18.36]Kawin langka restu sing wong tua..
[03:25.82]Kien tega kakang nggawe lara,
[03:33.10]Perih pisan krasa ning jiwa..
[03:39.68]
[04:10.97]>>>
[04:11.97]>>
[04:12.97]>
[04:13.97]Impiane bakal bahagia,
[04:19.99]Nanging akhire sengsara..
[04:26.26]
[04:34.08]Mungkin takdir sing kuasa,
[04:40.04]Kudu ngalami cecoba..
[04:47.00]Muga kula diparingi,
[04:53.21]Bisa nrima segalane..
[05:00.22]
[05:02.07]Nasib diri sing dialami,
[05:08.11]Kaya nangis sejerone ngati..
[05:15.31]Due laki wis ora perduli,
[05:21.09]Batin sedih awan lan bengi..
[05:28.42]
[05:35.99]Yen kelingan waktu semana,
[05:41.71]Kawin langka restu sing wong tua..
[05:49.16]Kien tega kakang nggawe lara,
[05:54.88]Perih pisan krasa ning jiwa..
[06:02.70]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s