Perih Pisan

Versi: Nining Sanjaya

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

reff:
Impiane bakal bahagia,
Nanging akhire sengsara..

Mungkin takdir sing kuasa,
Kudu ngalami cecoba..
Muga kula diparingi,
Bisa nrima segalane..

Nasib diri sing dialami,
Kaya nangis sejerone ngati..
Due laki wis ora perduli,
Batin sedih awan lan bengi..

Yen kelingan waktu semana,
Kawin langka restu sing wong tua..
Kien tega kakang nggawe lara,
Perih pisan krasa ning jiwa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *