Kangen Sliramu (eduard sarjoen)

Versi: Eduard Sarjoen

Uuuu..
Wis suwe ora ngabari,
Wis suwe ra krungu swaramu..
Opo kowe wis lali
marang aku iki,
Kepiye to carane cah ayu..

Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu.. reneo..uuyee..

reff:
Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu..mreneo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *