Kangen Sliramu (eduard sarjoen)



Versi: Eduard Sarjoen

Uuuu..

Wis suwe ora ngabari,
Wis suwe ra krungu swaramu..
Opo kowe wis lali
marang aku iki,
Kepiye to carane cah ayu..

Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu.. reneo..uuyee..

reff:
Angger wengi kowe sing tak impi-impi,
Namung kowe dewe sing tak karepi..
Yo kepiye maneh awak wis kadhung tresno kowe,
Aduh gusti uripku kok koyo ngene..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak tresnani..
Ora ono liyo mung kowe cah ayu..

Aku kangen marang sliramu,
Namung kowe dewe sing tak kangeni..
Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
Cah ayu..mreneo..
——————
[ver: lyrics]
[id: vbqnskci]
[ar: Eduard Sarjoen]
[ti: Kangen Sliramu]
[al: Pop Jawa Suriname]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:45]
[00:00.02]Kangen Sliramu – Eduard Sarjoen
[00:06.02]
[00:08.02]Uuuu..
[00:13.26]
[00:16.07]Wis suwe ora ngabari,
[00:22.71]Wis suwe ra krungu swaramu..
[00:29.16]Opo kowe wis lali
[00:32.58]marang aku iki,
[00:36.24]Kepiye to carane cah ayu..
[00:42.51]
[00:48.05]Angger wengi
[00:50.00]kowe sing tak impi-impi,
[00:54.34]Namung kowe dewe sing tak karepi..
[01:01.01]Yo kepiye maneh
[01:03.93]awak wis kadhung tresno kowe,
[01:08.46]Aduh gusti
[01:10.12]uripku kok koyo ngene..
[01:14.96]Aku kangen marang sliramu,
[01:18.93]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[01:24.02]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[01:31.53]Aku kangen marang sliramu,
[01:34.83]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[01:39.92]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
[01:44.41]Cah ayu.. reneo..uuyee..
[01:54.16]
[02:03.52]>>>
[02:04.52]>>
[02:05.52]>
[02:06.52]Angger wengi
[02:08.85]kowe sing tak impi-impi,
[02:12.48]Namung kowe dewe sing tak karepi..
[02:19.13]Yo kepiye maneh
[02:22.29]awak wis kadhung tresno kowe,
[02:26.32]Aduh gusti
[02:28.26]uripku kok koyo ngene..
[02:33.35]Aku kangen marang sliramu,
[02:37.13]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[02:42.00]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[02:50.18]Aku kangen marang sliramu,
[02:53.05]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[02:58.45]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku cah ayu..
[03:06.28]Aku kangen marang sliramu,
[03:09.20]Namung kowe dewe sing tak tresnani..
[03:14.30]Ora ono liyo mung kowe cah ayu..
[03:21.75]Aku kangen marang sliramu,
[03:25.22]Namung kowe dewe sing tak kangeni..
[03:30.45]Ngko? ndang mreneo nyedhak aku,
[03:34.23]Cah ayu..mreneo..
[03:41.02]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s