Bojomu Geleman

Versi: Nella Kharisma

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
opo to masalahe kok aku disalahne..

pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
sing gampang ajak’ane,
yo rono rene ora mikir awakmu,
tumindak sak penak’e,
bisone mung ngerusak,
hubungan konco dewe..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
malah ngelokne aku jare konco bajingan,
jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..

yo wis mari ngene ora usah konconan,
kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
senengane disunggi lek ndelok orkesan,
aku ngguyu wae ndelok soko adohan..

reff:
SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
ngelokno aku kere sak enak’e dewe..

masio kalah bondho aku ra popo,
masio kalah rupo aku nerimo,
aku ra bakal gelo masio loro ati,
sing penting menang dungo,
dungo marang sing kuoso..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *