Bojomu Geleman



Versi: Nella Kharisma

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
opo to masalahe kok aku disalahne..

pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
sing gampang ajak’ane,
yo rono rene ora mikir awakmu,
tumindak sak penak’e,
bisone mung ngerusak,
hubungan konco dewe..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
malah ngelokne aku jare konco bajingan,
jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..

yo wis mari ngene ora usah konconan,
kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
senengane disunggi lek ndelok orkesan,
aku ngguyu wae ndelok soko adohan..

reff:
SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
ngelokno aku kere sak enak’e dewe..

masio kalah bondho aku ra popo,
masio kalah rupo aku nerimo,
aku ra bakal gelo masio loro ati,
sing penting menang dungo,
dungo marang sing kuoso..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..

SAK TENANE ATIKU SING LORO,
KABEH NYONGKO AKU TEGO MBARE’ KONCO..
JARE AKU NIKUNG BOJONE KONCO,
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
PADAHAL PANCEN BOJOMU IKU GELEMAN..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bplbshci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bojomu Geleman]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Bojomu Geleman
[00:00.04]by: Nella Kharisma
[00:09.04]
[00:11.67]>>>
[00:12.67]>>
[00:13.67]>
[00:14.67]Sak tenane atiku sing loro,
[00:19.67]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[00:25.92]Jare aku nikung bojone konco,
[00:32.10]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:38.77]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[00:45.57]aku ora nyongko kok kowe koyok ngono,
[00:48.69]ngilokno sak penak’e neng aku konco dewe,
[00:51.91]padahal kabeh eruh bojomu koyo’ ngono,
[00:55.36]opo to masalahe kok aku disalahne..
[00:58.42]pancen bojomu koyo’ kimcil liyane,
[01:01.66]sing gampang ajak’ane,
[01:03.36]yo rono rene ora mikir awakmu,
[01:06.39]tumindak sak penak’e,
[01:08.07]bisone mung ngerusak,
[01:09.94]hubungan konco dewe..
[01:12.44]Sak tenane atiku sing loro,
[01:17.24]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[01:23.61]Jare aku nikung bojone konco,
[01:29.41]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:36.15]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[01:42.64]pancen kowe ngono ora kene’ dieman,
[01:46.14]malah ngelokne aku jare konco bajingan,
[01:49.57]jarene konco kenthel kok elek neng omongan,
[01:52.69]sungguh sakit hati tak bisa aku tahan..
[01:56.18]yo wis mari ngene ora usah konconan,
[01:58.99]kowe luwih percoyo karo kimcil gampangan,
[02:02.42]senengane disunggi lek ndelok orkesan,
[02:05.85]aku ngguyu wae ndelok soko adohan..
[02:09.26]
[02:32.09]>>>
[02:33.09]>>
[02:34.09]>
[02:35.09]Sak tenane atiku sing loro,
[02:40.49]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[02:46.80]Jare aku nikung bojone konco,
[02:52.54]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[02:59.28]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:05.77]yo wis sepurane lek aku koyo ngene,
[03:09.39]pancen dudu’ karepku medhotno konco dewe,
[03:12.58]kabeh pancen wis paham nek awakmu wong sugih,
[03:15.76]ngelokno aku kere sak enak’e dewe..
[03:19.13]masio kalah bondho aku ra popo,
[03:22.12]masio kalah rupo aku nerimo,
[03:25.43]aku ra bakal gelo masio loro ati,
[03:28.67]sing penting menang dungo,
[03:30.42]dungo marang sing kuoso..
[03:32.42]Sak tenane atiku sing loro,
[03:38.16]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[03:44.15]Jare aku nikung bojone konco,
[03:50.39]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[03:56.75]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:04.24]Sak tenane atiku sing loro,
[04:10.11]Kabeh nyongko aku tego mbare’ konco..
[04:16.91]Jare aku nikung bojone konco,
[04:22.40]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:28.70]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:35.26]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:41.62]Padahal pancen bojomu iku geleman..
[04:48.86]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s