Nikung


Versi: Via Vallen ft. Gerry Mahesa

Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

reff:
Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *