Nikung



Versi: Via Vallent ft. Gerry Mahesa

Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

reff:
Pr:
Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
Biso nemu ganti lan biso lilo..

Salah isun otal ngumbar roso,
Kadhung gedigi kari getun ring ati..

Apuwo bengen riko isun biso welas,
Sampek saiki rasane sing biso waras..
Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
Saiki getun angel dhung ngelali..

Lk:
Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung siji hang sun njaluk teko riko,
Lilakno isun disanding wong liyo..
Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..

Mung kari roso getun hang sun gowo,
Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ooubsvci]
[ar: Via Vallent ft. Gerry Mahesa]
[ti: Nikung]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:00.04]Nikung
[00:00.04]by: Via Vallent ft. Gerry Mahesa
[00:29.04]
[00:31.84]>>>
[00:32.84]>>
[00:33.84]>
[00:34.84]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[00:40.83]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[00:48.63]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[00:55.68]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[01:03.23]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[01:10.60]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[01:19.52]
[01:22.20]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[01:29.00]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[01:36.68]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[01:44.10]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[01:54.59]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[02:02.39]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[02:11.06]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[02:17.36]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[02:28.28]
[03:03.03]>>>
[03:04.03]>>
[03:05.03]>
[03:06.03]Pr: Sun kirimaken gending iki kanggo riko,
[03:13.23]Pr: Hang bengen wis tau nyuguhi roso..
[03:20.04]Pr: Isun ngarepaken awak riko hang ring kono,
[03:27.28]Pr: Biso nemu ganti lan biso lilo..
[03:34.83]Pr: Salah isun otal ngumbar roso,
[03:41.81]Pr: Kadhung gedigi kari getun ring ati..
[03:50.24]Pr: Apuwo bengen riko isun biso welas,
[03:57.17]Pr: Sampek saiki rasane sing biso waras..
[04:04.40]Pr: Kekarepan ati sing biso sun adhahi,
[04:11.77]Pr: Saiki getun angel dhung ngelali..
[04:22.56]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:29.86]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[04:38.16]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[04:44.96]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[04:53.20]Lk: Mung siji hang sun njaluk teko riko,
[04:59.57]Lk: Lilakno isun disanding wong liyo..
[05:07.62]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:14.42]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:22.72]Lk: Mung kari roso getun hang sun gowo,
[05:29.27]Lk: Wis nggawe getun lan nyangoni riko loro..
[05:39.00]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s