Tresno Tekane Mati



Versi: NDX AKA

Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: owicsvci]
[ar: NDX AKA]
[ti: Tresno Tekane Mati]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:10]
[00:00.04]Tresno Tekane Mati
[00:00.04]by: NDX AKA
[00:27.04]
[00:29.04]>>>
[00:30.04]>>
[00:31.04]>
[00:32.04]Aku ra lilo
[00:35.20]pisah marang sliramu,
[00:38.27]Mergo omongan
[00:40.95]dadi salah paham..
[00:44.68]Janjimu tak patenke
[00:48.71]ing njero rogo iki,
[00:52.26]Supoyo tansah
[00:54.80]kelingan sliramu..
[00:58.79]Wedok’an liyane
[01:02.75]ra bakal iso ngganteni,
[01:06.30]Jenengmu tak ukir
[01:09.45]sak jroning ati..
[01:12.51]
[01:16.73]Pengenku siji
[01:19.46]nyanding sliramu tekan ku mati,
[01:23.81]Dongaku ra bakal mandheg
[01:27.09]sak durung sliramu bali..
[01:30.64]Tok duakke ora popo
[01:34.72]tresnaku tekaning mati,
[01:37.91]Sing penting rasaku sak teruse
[01:42.35]ono neng njero ati neng atimu..
[01:47.78]
[02:14.04]>>>
[02:15.04]>>
[02:16.04]>
[02:17.04]Sadarmu tak enteni
[02:21.94]nganti tekan saiki,
[02:24.30]Yen pancen kowe kroso
[02:28.09]gek ndang bali..
[02:30.70]Aku ra doyan mangan
[02:35.30]yen kepikir sliramu,
[02:38.53]Aku ra pengen ngopo-ngopo
[02:42.87]pengene mung ketemu..
[02:45.67]Wis setaun
[02:47.97]aku mesti ngenteni tekamu,
[02:52.38]Sliramu gegowo
[02:56.35]njero ipenku..
[02:59.27]
[03:02.75]Pengenku siji
[03:06.16]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:10.51]Dongaku ra bakal mandheg
[03:13.50]sak durung sliramu bali..
[03:17.47]Tok duakke ora popo
[03:20.69]tresnaku tekaning mati,
[03:24.99]Sing penting rasaku sak teruse
[03:28.89]ono neng njero ati..
[03:32.00]Pengenku siji
[03:34.80]nyanding sliramu tekan ku mati,
[03:38.90]Dongaku ra bakal mandheg
[03:42.31]sak durung sliramu bali..
[03:45.98]Tok duakke ora popo
[03:49.52]tresnaku tekaning mati,
[03:53.12]Sing penting rasaku sak teruse
[03:57.40]ono neng njero ati neng atimu..
[04:03.80]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s