Tresno Tekane Mati


Versi: NDX AKA

Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *