Tresno Tekane Mati

“Tresno Tekane Mati” Versi NDX AKA

Aku ra lilo pisah marang sliramu,
Mergo omongan dadi salah paham..
Janjimu tak patenke ing njero rogo iki,
Supoyo tansah kelingan sliramu..
Wedok’an liyane ra bakal iso ngganteni,
Jenengmu tak ukir sak jroning ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

reff:
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki,
Yen pancen kowe kroso gek ndang bali..
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu,
Aku ra pengen ngopo-ngopo pengene mung ketemu..
Wis setaun aku mesti ngenteni tekamu,
Sliramu gegowo njero ipenku..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati..

Pengenku siji nyanding sliramu tekan ku mati,
Dongaku ra bakal mandheg sak durung sliramu bali..
Tok duakke ora popo tresnaku tekaning mati,
Sing penting rasaku sak teruse ono neng njero ati neng atimu..

————–
Terjemahan berdasarkan teks diatas kira kira begini;
Tresno Tekane Mati = Cinta Sampai Datangnya Mati

Aku tak rela berpisah denganmu,
Sebab omongan jadi salah paham..
Janjimu ku tanamkan di dalam raga ini,
Agar selalu teringat dirimu..
Wanita lainnya tak akan bisa menggantikan,
Namamu ku ukir dalam hati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *