Ngganjel Nong Ati



Versi: Mahesa

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

reff:
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..
———————
[ver: lyrics]
[id: cnwsscci]
[ar: Mahesa]
[ti: Ngganjel Nong Ati]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:35]
[00:00.04]Ngganjel Nong Ati
[00:00.04]by: Mahesa
[00:15.04]
[00:17.90]>>>
[00:18.90]>>
[00:19.90]>
[00:20.90]Sing katik selintutan
[00:23.90]kadhung rumongso demen..
[00:27.97]Terus terango baen
[00:31.57]kadhung duwe angen-angen..
[00:35.61]Mulo sing koyo biasane
[00:43.18]tingkah polae riko..
[00:51.26]Nglamun dewekan
[00:54.86]sampek sing doyan paran-paran..
[01:02.18]
[01:08.03]Sing katik selintutan
[01:11.25]kadhung rumongso demen..
[01:15.35]Terus terango baen
[01:19.33]kadhung duwe angen-angen..
[01:23.00]
[01:24.36]Mulo sing koyo biasane
[01:30.76]tingkah polae riko..
[01:38.89]Nglamun dewekan
[01:42.55]sampek sing doyan paran-paran..
[01:50.76]Mulo ngganjel nong ati,
[01:58.58]Kadhung ono hang diaboti..
[02:06.59]
[02:10.32]Mujuteno roso penasarane ati,
[02:18.15]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[02:26.16]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[02:34.61]Myakne isun lan riko dadi siji..
[02:42.55]
[03:13.05]>>>
[03:14.05]>>
[03:15.05]>
[03:16.05]Sing katik selintutan
[03:19.85]kadhung rumongso demen..
[03:23.49]Terus terango baen
[03:27.59]kadhung duwe angen-angen..
[03:31.44]
[03:32.55]Mulo sing koyo biasane
[03:39.20]tingkah polae riko..
[03:47.45]Nglamun dewekan
[03:50.94]sampek sing doyan paran-paran..
[03:58.95]Mulo ngganjel nong ati,
[04:06.90]Kadhung ono hang diaboti..
[04:14.67]
[04:18.45]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:26.34]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[04:33.92]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[04:42.18]Myakne isun lan riko dadi siji..
[04:50.56]Mujuteno roso penasarane ati,
[04:57.82]Myakne ilang roso demen nyang riko..
[05:05.53]Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
[05:14.23]Myakne isun lan riko dadi siji..
[05:22.36]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s