Ngganjel Nong Ati

Versi: Mahesa

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..

Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

reff:
Sing katik selintutan
kadhung rumongso demen..
Terus terango baen
kadhung duwe angen-angen..

Mulo sing koyo biasane
tingkah polae riko..
Nglamun dewekan
sampek sing doyan paran-paran..
Mulo ngganjel nong ati,
Kadhung ono hang diaboti..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Mujuteno roso penasarane ati,
Myakne ilang roso demen nyang riko..
Sampekeno welas gawe tondo ngucap janji,
Myakne isun lan riko dadi siji..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *