Melas (Cipas)

Versi: Nining Sanjaya

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

reff:
Cinta seputih kapas,
Wong demen rasane melas..

Batin lara bli krasa,
Ngrungu anane beda..
Kecewa katon ning mata,
Nyawang sampean ning pelaminan..

Wong loro pada demene,
Mung sayang langka jodone..

Najan kakang wis due ganti,
Nanging cinta bli bisa mari..
Ho ho ho hoho..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *