Gong Keraton



Versi: Nunung Alvi

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..
———————
[ver: lyrics]
[id: hwcusqci]
[ar: Nunung Alvi]
[ti: Gong Keraton]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:35]
[00:00.02]Gong Keraton
[00:00.02]by: Nunung Alvi
[00:52.02]
[00:54.02]>>>
[00:55.02]>>
[00:56.02]>
[00:57.02]Gong sekati ana ning jero kraton,
[01:02.17]Munine wulan mulud bengi purnama..
[01:10.54]Lamun cinta pengen kelakon,
[01:15.88]Nawaitune aja setengah-tengah..
[01:22.41]
[01:37.69]Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
[01:43.66]Aja minder najan akeh saingan..
[01:51.05]Tombak pedang wani ngadepi,
[01:56.82]Mbela cinta ning maut aja wedi..
[02:03.28]
[02:24.88]>>>
[02:25.88]>>
[02:26.88]>
[02:27.88]Ora lanang ora wadon,
[02:33.65]Ora tua ora enom..
[02:39.68]Yen atine wis demen
[02:45.71]pengen kelakon,
[02:50.61]Yen atine wis sayang
[02:56.26]pengen ketunggon..
[03:00.61]
[03:12.10]Ora sugih ora mlarat,
[03:17.62]Ora kuli ora pejabat..
[03:23.72]Yen cinta ora laksana
[03:29.80]ati sekarat,
[03:34.28]Urip langka gairah
[03:40.24]tugel semangat..
[03:45.26]
[03:47.64]Demi cinta jiwa kudu kaya pahlawan,
[03:54.24]Aja minder najan akeh saingan..
[04:01.70]Tombak pedang wani ngadepi,
[04:07.60]Mbela cinta ning maut aja wedi..
[04:13.81]
[04:35.38]>>>
[04:36.38]>>
[04:37.38]>
[04:38.38]Ora lanang ora wadon,
[04:44.35]Ora tua ora enom..
[04:50.31]Yen atine wis demen
[04:57.02]pengen kelakon,
[05:01.06]Yen atine wis sayang
[05:06.96]pengen ketunggon..
[05:11.30]
[05:22.49]Ora sugih ora mlarat,
[05:28.20]Ora kuli ora pejabat..
[05:34.35]Yen cinta ora laksana
[05:40.37]ati sekarat,
[05:45.09]Urip langka gairah
[05:50.86]tugel semangat..
[05:56.27]
[05:58.57]Gong sekati ana ning jero kraton,
[06:04.16]Munine wulan mulud bengi purnama..
[06:12.35]Lamun cinta pengen kelakon,
[06:18.00]Nawaitune aja setengah-tengah..
[06:24.71]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s