Gong Keraton


Versi: Nunung Alvi

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

DEMI CINTA JIWA KUDU KAYA PAHLAWAN,
AJA MINDER NAJAN AKEH SAINGAN..
TOMBAK PEDANG WANI NGADEPI,
MBELA CINTA NING MAUT AJA WEDI..

reff:
ORA LANANG ORA WADON,
ORA TUA ORA ENOM..
YEN ATINE WIS DEMEN PENGEN KELAKON,
YEN ATINE WIS SAYANG PENGEN KETUNGGON..

ORA SUGIH ORA MLARAT,
ORA KULI ORA PEJABAT..
YEN CINTA ORA LAKSANA ATI SEKARAT,
URIP LANGKA GAIRAH TUGEL SEMANGAT..

GONG SEKATI ANA NING JERO KRATON,
MUNINE WULAN MULUD BENGI PURNAMA..
LAMUN CINTA PENGEN KELAKON,
NAWAITUNE AJA SETENGAH-TENGAH..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *