Njerit

Versi: Mahesa

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *