Njerit



Versi: Mahesa

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
———————
[ver: lyrics]
[id: bpolqlci]
[ar: Mahesa]
[ti: Njerit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.01]Njerit
[00:00.01]by: Mahesa
[00:17.01]
[00:19.01]>>>
[00:20.01]>>
[00:21.01]>
[00:22.01]Kelendi carane
[00:24.82]sun biso noto ati iki,
[00:29.48]Ancur kerono seringe diapusi..
[00:35.52]Rasane sing tahan
[00:39.86]sabendino mung kelaran,
[00:43.85]Sing kuat
[00:45.83]mergo ati wis njerit sambat..
[00:51.66]
[01:00.17]Kelendi carane
[01:02.29]sun biso noto ati iki,
[01:07.44]Ancur kerono seringe diapusi..
[01:14.78]Rasane sing tahan
[01:17.88]sabendino mung kelaran,
[01:22.16]Sing kuat
[01:24.09]mergo ati wis njerit sambat..
[01:29.68]
[01:34.14]Kadhung wis sing demen
[01:37.19]bangur isun pegaten,
[01:41.48]Timbang dadi siji
[01:44.77]tambah nyikso ati..
[01:49.11]Sopo wonge sing loro
[01:52.16]welase dimaruh ati,
[01:56.63]Mesti baen perih
[02:00.36]koyo moto diawoni..
[02:05.64]
[02:31.35]>>>
[02:32.35]>>
[02:33.35]>
[02:34.35]Kelendi carane
[02:37.27]sun biso noto ati iki,
[02:41.68]Ancur kerono seringe diapusi..
[02:49.00]Rasane sing tahan
[02:52.42]sabendino mung kelaran,
[02:56.21]Sing kuat
[02:58.57]mergo ati wis njerit sambat..
[03:03.85]
[03:08.13]Kadhung wis sing demen
[03:11.55]bangur isun pegaten,
[03:16.03]Timbang dadi siji
[03:19.38]tambah nyikso ati..
[03:23.16]Sopo wonge sing loro
[03:26.95]welase dimaruh ati,
[03:30.87]Mesti baen perih
[03:34.59]koyo moto diawoni..
[03:39.25]Kadhung wis sing demen
[03:42.46]bangur isun pegaten,
[03:46.56]Timbang dadi siji
[03:50.22]tambah nyikso ati..
[03:54.32]Sopo wonge sing loro
[03:57.81]welase dimaruh ati,
[04:01.72]Mesti baen perih
[04:05.38]koyo moto diawoni..
[04:11.22]Kelendi carane
[04:15.58]sun biso noto ati iki,
[04:19.61]Ancur kerono seringe diapusi..
[04:27.12]Rasane sing tahan
[04:30.29]sabendino mung kelaran,
[04:34.33]Sing kuat
[04:36.50]mergo ati wis njerit sambat..
[04:42.34]Sing kuat
[04:44.51]mergo ati wis njerit sambat..
[04:50.60]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s