Baper Katresnan



Versi: NDX AKA Familia

Lk:
Nelongso rasaning atiku,
Naliko aku kangen marang sliramu..
Cah ayu rungokno isi laguku,
Aku cinta lan tresno kepadamu..

Pr:
Duh kangmas pangapurane aku,
Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
Matur nuwun wis kancani aku..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..

paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
sing marai aku dadi keronto-ronto,
adhikku sayang tapi utekmu peyang,
tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..

aku kudu piye kok malah edan dewe,
ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zcpqqlci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Baper Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Baper Katresnan
[00:00.04]by: NDX AKA Familia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Nelongso rasaning atiku,
[00:33.88]Lk: Naliko aku kangen marang sliramu..
[00:40.53]Lk: Cah ayu rungokno isi laguku,
[00:47.62]Lk: Aku cinta lan tresno kepadamu..
[00:54.51]Pr: Duh kangmas pangapurane aku,
[01:00.78]Pr: Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
[01:07.67]Pr: Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
[01:14.57]Pr: Matur nuwun wis kancani aku..
[01:22.28]
[01:25.08]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[01:31.40]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[01:38.91]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[01:45.37]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[01:52.14]
[01:54.01]Lk: opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
[01:57.10]Lk: mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
[02:00.85]Lk: najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
[02:04.40]Lk: cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..
[02:07.87]Lk: paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
[02:10.98]Lk: nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
[02:14.58]Lk: duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
[02:17.93]Lk: nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..
[02:21.60]
[02:23.09]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[02:29.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[02:36.88]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[02:43.71]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[02:49.92]
[02:51.91]Lk: kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
[02:55.33]Lk: sing marai aku dadi keronto-ronto,
[02:58.74]Lk: adhikku sayang tapi utekmu peyang,
[03:02.40]Lk: tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..
[03:05.76]Lk: aku kudu piye kok malah edan dewe,
[03:09.11]Lk: ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
[03:12.41]Lk: yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
[03:15.88]Lk: amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..
[03:19.36]
[03:21.47]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:27.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[03:34.89]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[03:41.35]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[03:48.31]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:55.14]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[04:02.15]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[04:08.80]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[04:15.32]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s