Kesengsem (nining sanjaya)

“Kesengsem” Versi Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat.. ing ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *