Kesengsem (nining sanjaya)


Versi: Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *