Kesengsem (nining sanjaya)



Versi: Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..
———————
[ver: lyrics]
[id: ciwuqkci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Kesengsem]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.03]Kesengsem
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:50.03]
[00:52.63]>>>
[00:53.63]>>
[00:54.63]>
[00:55.63]Najan ketemu sepisan,
[01:00.73]Kulane dadi kelingan..
[01:07.18]Sampe kapan kebayang-bayang,
[01:14.87]Kakang sing dadi pujaan..
[01:19.53]
[01:26.05]Wis bli tahan inget meseme,
[01:32.39]Gemuyu dekok pipine..
[01:37.92]Apa kien arane demen,
[01:45.25]Ning ati kula kesengsem..
[01:50.09]
[02:25.47]>>>
[02:26.47]>>
[02:27.47]>
[02:28.47]Kang tulung ngerti kula,
[02:34.49]Kulane wis pengen barengan..
[02:40.03]
[02:50.02]Ting bating langka jodoh,
[02:55.37]Wis bagen pujare mengko..
[03:01.39]Ibarat wong meteng,
[03:05.24]Nyidam wulan..
[03:07.54]
[03:10.21]Wis bli tahan inget meseme,
[03:15.55]Gemuyu dekok pipine..
[03:21.20]Apa kien arane demen,
[03:28.53]Ning ati kula kesengsem..
[03:33.50]
[04:08.57]>>>
[04:09.57]>>
[04:10.57]>
[04:11.57]Kang tulung ngerti kula,
[04:17.72]Kulane wis pengen barengan..
[04:23.24]
[04:32.44]Ting bating langka jodoh,
[04:38.65]Wis bagen pujare mengko..
[04:44.49]Ibarat wong meteng,
[04:48.33]Nyidam wulan..
[04:50.88]
[04:53.37]Najan ketemu sepisan,
[04:58.15]Kulane dadi kelingan..
[05:04.49]Sampe kapan kebayang-bayang,
[05:12.12]Kakang sing dadi pujaan..
[05:16.66]
[05:23.99]Wis bli tahan inget meseme,
[05:29.64]Gemuyu dekok pipine..
[05:34.91]Apa kien arane demen,
[05:42.50]Ning ati kula kesengsem..
[05:47.47]
————–
Preview:

Advertisements

One thought on “Kesengsem (nining sanjaya)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s