Bidadari Kesleo



Versi: Nella Kharisma

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
———————
[ver: lyrics]
[id: hncpqkci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bidadari Kesleo]
[al: Dhut Reggea]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Bidadari Kesleo
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Untumu ono kawate,
[00:19.47]Ono lombok’e ono kangkunge..
[00:26.71]Yen mringis ketok aslimu,
[00:32.57]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[00:39.87]Bidadari kesleo,
[00:41.99]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[00:45.74]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[00:48.67]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[00:53.29]Bidadari kesleo,
[00:55.28]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[00:58.65]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[01:01.84]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[01:06.64]Sing tenang ben iso mikir,
[01:11.82]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[01:18.62]Sing penting lurus lakumu,
[01:24.61]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[01:32.60]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[01:36.16]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[01:40.03]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[01:43.58]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[01:46.64]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[01:50.26]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[01:53.38]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[01:56.62]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[01:59.81]Untumu ono kawate,
[02:04.49]Ono lombok’e ono kangkunge..
[02:11.41]Yen mringis ketok aslimu,
[02:17.53]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[02:24.58]Bidadari kesleo,
[02:26.89]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[02:30.76]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[02:33.94]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[02:37.18]Bidadari kesleo,
[02:39.68]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[02:43.74]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[02:46.98]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[02:51.47]Sing tenang ben iso mikir,
[02:57.09]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[03:03.64]Sing penting lurus lakumu,
[03:09.76]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[03:17.93]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[03:21.43]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[03:25.23]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[03:28.79]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[03:31.85]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[03:35.34]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[03:38.52]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[03:41.64]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[03:45.14]Untumu ono kawate,
[03:49.63]Ono lombok’e ono kangkunge..
[03:56.62]Yen mringis ketok aslimu,
[04:02.42]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[04:09.79]Bidadari kesleo,
[04:12.47]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[04:15.84]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[04:19.27]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[04:23.39]Bidadari kesleo,
[04:25.64]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[04:29.01]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[04:32.19]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[04:35.99]Sing tenang ben iso mikir,
[04:42.17]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[04:48.97]Sing penting lurus lakumu,
[04:54.90]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[05:02.89]
————-
Preview:

Advertisements

4 thoughts on “Bidadari Kesleo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s