Wis Lali



Versi: Mahesa

Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..

Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..
———————–
[ver: lyrics]
[id: pqkqqici]
[ar: Mahesa]
[ti: Wis Lali]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Wis Lali
[00:00.04]by: Mahesa
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Isun yo sing biso,
[00:29.75]Kadung riko mung janji baen..
[00:33.97]Ngomong riko sayang isun,
[00:37.21]Nyatane riko ninggalno..
[00:42.67]
[00:52.04]Opo riko wis lali,
[00:55.40]Saiki ilang welase..
[00:59.20]Kurang paran isun,
[01:02.17]Lawase ndiko sambangi..
[01:07.33]
[01:44.64]>>>
[01:45.64]>>
[01:46.64]>
[01:47.64]Opo riko wis duwe maning,
[01:52.98]Jujur baen jujur baen,
[01:56.52]isun sing bakal lilo..
[02:02.92]Tego-tegane riko menyang isun,
[02:09.49]Opo wis riko tekati karep riko..
[02:14.72]
[02:16.20]Abot temenan songgone urip isun,
[02:22.41]Isun sing lilo isun sing lilo..
[02:31.17]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[02:38.32]
[03:14.14]>>>
[03:15.14]>>
[03:16.14]>
[03:17.14]Opo riko wis duwe maning,
[03:22.54]Jujur baen jujur baen,
[03:27.45]isun sing bakal lilo..
[03:32.23]Tego-tegane riko menyang isun,
[03:38.74]Opo wis riko tekati karep riko..
[03:43.59]
[03:45.52]Abot temenan songgone urip isun,
[03:51.30]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:00.23]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:07.63]
[04:08.93]Abot temenan songgone urip isun,
[04:15.02]Isun sing lilo isun sing lilo..
[04:23.90]Sing bakal lilo sing bakal lilo..
[04:30.86]
—————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s