Wis Lali


Versi: Mahesa

Isun yo sing biso,
Kadung riko mung janji baen..
Ngomong riko sayang isun,
Nyatane riko ninggalno..

Opo riko wis lali,
Saiki ilang welase..
Kurang paran isun,
Lawase ndiko sambangi..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

reff:
Opo riko wis duwe maning,
Jujur baen jujur baen,
isun sing bakal lilo..
Tego-tegane riko menyang isun,
Opo wis riko tekati karep riko..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Abot temenan songgone urip isun,
Isun sing lilo isun sing lilo..
Sing bakal lilo sing bakal lilo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *