Mendem Semir

“Mendem Semir” versi Vita Alvia

Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mendhing bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

reff:
Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem-semir..
Aku tak mau pusing pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem-semir..
Mencintaimu koyo wong mendem-semir..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *