Mendem Semir



versi: Vita Alvia

Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

reff:
Bene wis bene aku wae sing ngalah,
Timbang diterusno gur marakno susah..
Putih omongmu ireng njero atimu,
Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
Yen wis cinta ora ono kejujuran,
Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..

Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..

Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Aku tak mau pusing-pusing mikir,
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
Mencintaimu koyo wong mendem semir..
———————–
[ver: lyrics]
[id: olilqici]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mendem Semir]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:00.04]Mendem Semir
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[00:32.11]Timbang diterusno gur marakno susah..
[00:39.10]Putih omongmu ireng njero atimu,
[00:45.34]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[00:51.70]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[00:57.51]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[01:08.06]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[01:11.73]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[01:14.67]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[01:17.97]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[01:24.09]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:29.83]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:35.82]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[01:42.87]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[01:48.67]
[02:12.60]>>>
[02:13.60]>>
[02:14.60]>
[02:15.60]Bene wis bene aku wae sing ngalah,
[02:20.60]Timbang diterusno gur marakno susah..
[02:27.71]Putih omongmu ireng njero atimu,
[02:34.32]Ngalor pamitmu jebul ngidul lakumu..
[02:40.69]Yen wis cinta ora ono kejujuran,
[02:46.55]Lapo dipertahanno mending bubaran hoo..
[02:57.29]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:00.22]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:03.59]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:06.65]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:12.76]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:18.75]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:25.37]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[03:31.61]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[03:38.28]Aku wis ora tahan saben dino tukaran,
[03:41.78]Cinta golek bahagia jebule gur sengsara..
[03:45.09]Jauh-jauhlah saja kamu dari hidupku,
[03:48.27]Kan kucari bahagia walau tanpa dirimu..
[03:54.63]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:00.62]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:06.93]Aku tak mau pusing-pusing mikir,
[04:13.10]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:19.91]Mencintaimu koyo wong mendem semir..
[04:27.14]
———————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s