Manuk Putergeni


Versi: Susy Arzetty

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati..
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati,
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *