Manuk Putergeni



Versi: Susy Arzetty

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati..
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Moga kakang sabar ngenteni,
Kula moal ingkar sing janji..
Cinta terhalang kontrak nahan kangen bli kuat,
Sampean kudu teguh ning ombak..

reff:
Manuk blirik si putergeni,
Sampeaken salam sing ati,
Kanggo kekasih,
Arjuna sejati..

Tunggu kakang setaun maning,
Kula balik pasti kesanding..
Sampean aja ganti demenan,
Yen ganti kulane edan..

Najan uya ning njero laut,
Najan asem ning nduwur lumbung..
Yen takdire wis jodo pasti bakal kelakon,
Ketemu ning nduwur peturon..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lkihwpcu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Manuk Putergeni]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:27]
[00:00.02]Manuk Putergeni
[00:00.02]by: Susy Arzetty
[00:42.02]
[00:44.00]>>>
[00:45.00]>>
[00:46.00]>
[00:47.00]Najan uya ning njero laut,
[00:53.13]Najan asem ning nduwur lumbung..
[01:00.03]Yen takdire wis jodo
[01:03.13]pasti bakal kelakon,
[01:06.55]Ketemu ning nduwur peturon..
[01:12.13]
[01:30.01]Moga kakang sabar ngenteni,
[01:36.16]Kula moal ingkar sing janji..
[01:43.05]Cinta terhalang kontrak
[01:46.40]nahan kangen bli kuat,
[01:49.76]Sampean kudu teguh ning ombak..
[01:55.97]
[02:28.52]>>>
[02:29.52]>>
[02:30.52]>
[02:31.52]Manuk blirik si putergeni,
[02:37.51]Sampeaken salam sing ati..
[02:44.66]Kanggo kekasih,
[02:47.21]Arjuna sejati..
[02:51.81]
[03:12.92]Tunggu kakang setaun maning,
[03:18.63]Kula balik pasti kesanding..
[03:25.65]Sampean aja ganti demenan,
[03:32.49]Yen ganti kulane edan..
[03:38.95]
[03:42.00]Moga kakang sabar ngenteni,
[03:48.20]Kula moal ingkar sing janji..
[03:55.40]Cinta terhalang kontrak
[03:58.32]nahan kangen bli kuat,
[04:01.74]Sampean kudu teguh ning ombak..
[04:07.64]
[04:40.51]>>>
[04:41.51]>>
[04:42.51]>
[04:43.51]Manuk blirik si putergeni,
[04:49.18]Sampeaken salam sing ati,
[04:56.33]Kanggo kekasih,
[04:59.19]Arjuna sejati..
[05:02.73]
[05:24.84]Tunggu kakang setaun maning,
[05:30.61]Kula balik pasti kesanding..
[05:37.51]Sampean aja ganti demenan,
[05:44.16]Yen ganti kulane edan..
[05:50.68]
[05:54.91]Najan uya ning njero laut,
[05:59.86]Najan asem ning nduwur lumbung..
[06:06.95]Yen takdire wis jodo
[06:10.42]pasti bakal kelakon,
[06:13.53]Ketemu ning nduwur peturon..
[06:19.31]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s