Liwat Swara

“Liwat Swara” Versi Nur Bayan

Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

reff:
Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *