Liwat Swara



Versi: Nur Bayan

Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

reff:
Apuranen sing gede mung biso liwat hp,
Anggonku mawadakne kahananku neng kene..

Tenan neng atiku kroso kangen ro sliramu,
Ning mung tak angen sak jroning lamunku..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak simpen jroning dodo..

Sworo mung liwat sworo tanpo biso nyawang rupo,
Roso kangen tak pendhem jroning dodo..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..

Swaramu ing saben wayah mapan turu,
Dadi konco ing saben dinoku..
———————-
[ver: lyrics]
[id: lhiawocu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Liwat Swara]
[al: Dangdut Jawa]
[by: yanilipatro]
[length: 04:28]
[00:00.06]Liwat Swara
[00:00.06]by: Nur Bayan
[00:29.06]
[00:31.26]>>>
[00:32.26]>>
[00:33.26]>
[00:34.26]Apuranen sing gede
[00:38.26]mung biso liwat hp,
[00:42.18]Anggonku mawadakne
[00:45.74]kahananku neng kene..
[00:49.56]Tenan neng atiku
[00:52.44]kroso kangen ro sliramu,
[00:56.31]Ning mung tak angen
[00:59.04]sak jroning lamunku..
[01:04.44]
[01:07.05]Sworo mung liwat sworo
[01:11.47]tanpo biso nyawang rupo,
[01:15.40]Roso kangen tak simpen
[01:17.93]jroning dodo..
[01:24.67]
[01:29.79]Sworo mung liwat sworo
[01:33.34]tanpo biso nyawang rupo,
[01:37.46]Roso kangen tak pendhem
[01:40.33]jroning dodo..
[01:47.45]Swaramu ing saben
[01:51.36]wayah mapan turu,
[01:55.45]Dadi konco ing saben dinoku..
[02:03.16]
[02:37.06]>>>
[02:38.06]>>
[02:39.06]>
[02:40.06]Apuranen sing gede
[02:41.96]mung biso liwat hp,
[02:47.31]Anggonku mawadakne
[02:50.90]kahananku neng kene..
[02:55.33]Tenan neng atiku
[02:58.14]kroso kangen ro sliramu,
[03:01.88]Ning mung tak angen
[03:04.13]sak jroning lamunku..
[03:09.06]
[03:12.92]Sworo mung liwat sworo
[03:16.48]tanpo biso nyawang rupo,
[03:20.48]Roso kangen tak simpen
[03:23.84]jroning dodo..
[03:28.21]
[03:34.76]Sworo mung liwat sworo
[03:38.65]tanpo biso nyawang rupo,
[03:42.71]Roso kangen tak pendhem
[03:45.77]jroning dodo..
[03:50.38]Swaramu ing saben
[03:53.75]wayah mapan turu,
[03:57.81]Dadi konco ing saben dinoku..
[04:04.61]Swaramu ing saben
[04:08.73]wayah mapan turu,
[04:12.47]Dadi konco ing saben dinoku..
[04:20.15]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s