Manise Tebu



Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
——————-
[ver: lyrics]
[id: anspwlcu]
[ar: Mahesa ft. Vita]
[ti: Manise Tebu]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:34]
[00:02.04]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[00:09.09]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[00:13.31]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[00:17.47]Lk: Sing ono leren-lerene..
[00:22.51]
[00:24.02]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[00:28.47]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[00:32.82]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[00:36.91]Pr: Cerito hang tau ono..
[00:42.63]
[01:03.01]>>>
[01:04.01]>>
[01:05.01]>
[01:06.01]Lk: Kadhung osing percoyo
[01:08.06]Lk: paran hang sun roso,
[01:10.54]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[01:14.76]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[01:19.30]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[01:23.89]Pr: Isun bengen ngeloro
[01:25.38]Pr: sing gampang percoyo,
[01:27.91]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[01:32.14]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[01:36.86]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[01:42.02]
[02:12.01]>>>
[02:13.01]>>
[02:14.01]>
[02:15.01]Lk: Kadhung disawang nono kesele,
[02:19.91]Lk: Ombak segoro uber-uberan..
[02:24.10]Lk: Semono ugo welas nong riko,
[02:28.20]Lk: Sing ono leren-lerene..
[02:33.11]
[02:35.05]Pr: Sing siji uwong ngomonge podo,
[02:38.82]Pr: Manise tebu mulo kawitane..
[02:43.37]Pr: Sun sing kepengen arep mbaleni,
[02:48.03]Pr: Cerito hang tau ono..
[02:54.12]
[03:14.02]>>>
[03:15.02]>>
[03:16.02]>
[03:17.02]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:18.61]Lk: paran hang sun roso,
[03:21.15]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[03:25.44]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[03:29.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[03:34.57]Pr: Isun bengen ngeloro
[03:36.56]Pr: sing gampang percoyo,
[03:38.85]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[03:42.70]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[03:47.36]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[03:52.95]Lk: Kadhung osing percoyo
[03:54.10]Lk: paran hang sun roso,
[03:56.27]Lk: Bedelen dodo lan atinisun yoro..
[04:00.50]Lk: Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
[04:04.78]Lk: Hang biso nggawe ati iki tentrem..
[04:09.25]Pr: Isun bengen ngeloro
[04:11.36]Pr: sing gampang percoyo,
[04:13.97]Pr: Omong kosong hang sing ono nyatane..
[04:17.82]Pr: Sing usah akeh janji manise ring lambe,
[04:22.41]Pr: Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..
[04:27.82]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s