Manise Tebu


Versi: Mahesa ft. Vita Alvia

Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Omong kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

reff:
Lk:
Kadhung disawang nono kesele,
Ombak segoro uber-uberan..
Semono ugo welas nong riko,
Sing ono leren-lerene..

Pr:
Sing siji uwong ngomonge podo,
Manise tebu mulo kawitane..
Sun sing kepengen arep mbaleni,
Cerito hang tau ono..

reff:
Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Lk:
Kadhung osing percoyo paran hang sun roso,
Bedelen dodo lan atinisun yoro..
Riko hang sun angeni sun pujo-pujo,
Hang biso nggawe ati iki tentrem..

Pr:
Isun bengen ngeloro sing gampang percoyo,
Ompog kosong hang sing ono nyatane..
Sing usah akeh janji manise ring lambe,
Isun mung butuh bukti hang nyoto ono..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *