Mindo Loro


Versi: Vita Alvia

Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Sing biso sun endegno,
Mbebeng eluh banyune moto..
Sing biso sun nyepuro,
Dosan riko..

Ipat-ipat ati nisun loro,
Sing bakal percoyo maning..
Bareng riko awak isun gering,
Tibo gulung koming..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

reff:
Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..

Nyingkriho..
Ngadoho..
Minggato..
Emong isun mindo loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ipvaqwci]
[ar: Vita Alvia]
[ti: Mindo Loro]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:23]
[00:00.04]Mindo Loro
[00:00.04]by: Vita Alvia
[00:20.04]
[00:22.04]>>>
[00:23.04]>>
[00:24.04]>
[00:25.04]Sing biso sun endegno,
[00:32.78]Mbebeng eluh banyune moto..
[00:39.17]Sing biso sun nyepuro,
[00:46.41]Dosan riko..
[00:52.90]Ipat-ipat ati nisun loro,
[00:59.83]Sing bakal percoyo maning..
[01:07.19]Bareng riko awak isun gering,
[01:13.49]Tibo gulung koming..
[01:21.36]
[01:24.04]Nyingkriho..
[01:30.28]Ngadoho..
[01:37.08]Minggato..
[01:44.63]Emong isun mindo loro..
[01:52.12]Nyingkriho..
[01:58.17]Ngadoho..
[02:05.72]Minggato..
[02:12.84]Emong isun mindo loro..
[02:21.10]
[02:40.23]>>>
[02:41.23]>>
[02:42.23]>
[02:43.23]Sing biso sun endegno,
[02:50.23]Mbebeng eluh banyune moto..
[02:56.86]Sing biso sun nyepuro,
[03:05.10]Dosan riko..
[03:10.84]Ipat-ipat ati nisun loro,
[03:17.26]Sing bakal percoyo maning..
[03:24.81]Bareng riko awak isun gering,
[03:31.24]Tibo gulung koming..
[03:40.48]Nyingkriho..
[03:48.28]Ngadoho..
[03:54.95]Minggato..
[04:02.32]Emong isun mindo loro..
[04:10.05]Nyingkriho..
[04:15.98]Ngadoho..
[04:23.53]Minggato..
[04:30.52]Emong isun mindo loro..
[04:38.76]
[04:56.97]>>>
[04:57.97]>>
[04:58.97]>
[04:59.97]Nyingkriho..
[05:05.97]Ngadoho..
[05:12.95]Minggato..
[05:19.88]Emong isun mindo loro..
[05:28.05]Nyingkriho..
[05:33.48]Ngadoho..
[05:40.47]Minggato..
[05:48.21]Emong isun mindo loro..
[05:57.19]
————–
Preview:

Advertisements

Njerit


Versi: Mahesa

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

reff:
Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kadhung wis sing demen bangur isun pegaten,
Timbang dadi siji tambah nyikso ati..
Sopo wonge sing loro welase dimaruh ati,
Mesti baen perih koyo moto diawoni..

Kelendi carane sun biso noto ati iki,
Ancur kerono seringe diapusi..
Rasane sing tahan sabendino mung kelaran,
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
Sing kuat mergo ati wis njerit sambat..
———————
[ver: lyrics]
[id: bpolqlci]
[ar: Mahesa]
[ti: Njerit]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:10]
[00:00.01]Njerit
[00:00.01]by: Mahesa
[00:17.01]
[00:19.01]>>>
[00:20.01]>>
[00:21.01]>
[00:22.01]Kelendi carane
[00:24.82]sun biso noto ati iki,
[00:29.48]Ancur kerono seringe diapusi..
[00:35.52]Rasane sing tahan
[00:39.86]sabendino mung kelaran,
[00:43.85]Sing kuat
[00:45.83]mergo ati wis njerit sambat..
[00:51.66]
[01:00.17]Kelendi carane
[01:02.29]sun biso noto ati iki,
[01:07.44]Ancur kerono seringe diapusi..
[01:14.78]Rasane sing tahan
[01:17.88]sabendino mung kelaran,
[01:22.16]Sing kuat
[01:24.09]mergo ati wis njerit sambat..
[01:29.68]
[01:34.14]Kadhung wis sing demen
[01:37.19]bangur isun pegaten,
[01:41.48]Timbang dadi siji
[01:44.77]tambah nyikso ati..
[01:49.11]Sopo wonge sing loro
[01:52.16]welase dimaruh ati,
[01:56.63]Mesti baen perih
[02:00.36]koyo moto diawoni..
[02:05.64]
[02:31.35]>>>
[02:32.35]>>
[02:33.35]>
[02:34.35]Kelendi carane
[02:37.27]sun biso noto ati iki,
[02:41.68]Ancur kerono seringe diapusi..
[02:49.00]Rasane sing tahan
[02:52.42]sabendino mung kelaran,
[02:56.21]Sing kuat
[02:58.57]mergo ati wis njerit sambat..
[03:03.85]
[03:08.13]Kadhung wis sing demen
[03:11.55]bangur isun pegaten,
[03:16.03]Timbang dadi siji
[03:19.38]tambah nyikso ati..
[03:23.16]Sopo wonge sing loro
[03:26.95]welase dimaruh ati,
[03:30.87]Mesti baen perih
[03:34.59]koyo moto diawoni..
[03:39.25]Kadhung wis sing demen
[03:42.46]bangur isun pegaten,
[03:46.56]Timbang dadi siji
[03:50.22]tambah nyikso ati..
[03:54.32]Sopo wonge sing loro
[03:57.81]welase dimaruh ati,
[04:01.72]Mesti baen perih
[04:05.38]koyo moto diawoni..
[04:11.22]Kelendi carane
[04:15.58]sun biso noto ati iki,
[04:19.61]Ancur kerono seringe diapusi..
[04:27.12]Rasane sing tahan
[04:30.29]sabendino mung kelaran,
[04:34.33]Sing kuat
[04:36.50]mergo ati wis njerit sambat..
[04:42.34]Sing kuat
[04:44.51]mergo ati wis njerit sambat..
[04:50.60]
—————
Preview:

Baper Katresnan


Versi: NDX AKA Familia

Lk:
Nelongso rasaning atiku,
Naliko aku kangen marang sliramu..
Cah ayu rungokno isi laguku,
Aku cinta lan tresno kepadamu..

Pr:
Duh kangmas pangapurane aku,
Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
Matur nuwun wis kancani aku..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..

paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Lk:
kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
sing marai aku dadi keronto-ronto,
adhikku sayang tapi utekmu peyang,
tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..

aku kudu piye kok malah edan dewe,
ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..

Pr:
Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..

Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
Sing tak tresno ono jero dodo..
Kuatno atimu tetepno uripmu,
Senadyan aku wis dudu dalanmu..
———————–
[ver: lyrics]
[id: zcpqqlci]
[ar: NDX AKA Familia]
[ti: Baper Katresnan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:49]
[00:00.04]Baper Katresnan
[00:00.04]by: NDX AKA Familia
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Lk: Nelongso rasaning atiku,
[00:33.88]Lk: Naliko aku kangen marang sliramu..
[00:40.53]Lk: Cah ayu rungokno isi laguku,
[00:47.62]Lk: Aku cinta lan tresno kepadamu..
[00:54.51]Pr: Duh kangmas pangapurane aku,
[01:00.78]Pr: Aku ra iso nyanding bareng sliramu..
[01:07.67]Pr: Aku wis oleh pengganti cinta kasihmu,
[01:14.57]Pr: Matur nuwun wis kancani aku..
[01:22.28]
[01:25.08]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[01:31.40]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[01:38.91]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[01:45.37]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[01:52.14]
[01:54.01]Lk: opo kowe ora mikir remuk’e atiku,
[01:57.10]Lk: mergo tingkah laku sadismu nyuwek’i atiku,
[02:00.85]Lk: najan kowe sing tak tresno malah nggambar cidro,
[02:04.40]Lk: cidro sing tak rasakke nganti neng pucuk howo..
[02:07.87]Lk: paribasan tresno kuwi ora kudu nduweni,
[02:10.98]Lk: nanging tak rasakke tur kok yo ambyar ati iki,
[02:14.58]Lk: duh dhik bola bali kowe mesti nglarani,
[02:17.93]Lk: nanging tetep tak trimo mergo kangmas tresno..
[02:21.60]
[02:23.09]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[02:29.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[02:36.88]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[02:43.71]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[02:49.92]
[02:51.91]Lk: kowe lungo ninggal aku karo lanangan liyo,
[02:55.33]Lk: sing marai aku dadi keronto-ronto,
[02:58.74]Lk: adhikku sayang tapi utekmu peyang,
[03:02.40]Lk: tego nglarani kangmas sing tenanan sayang..
[03:05.76]Lk: aku kudu piye kok malah edan dewe,
[03:09.11]Lk: ngadhepi kenyataan nek kowe ro liyane,
[03:12.41]Lk: yo wis tak ikhlaske kowe karo kae,
[03:15.88]Lk: amergo kabeh kuwi wis pancen dalane..
[03:19.36]
[03:21.47]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:27.74]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[03:34.89]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[03:41.35]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[03:48.31]Pr: Wis lilakno aku nyanding priyo liyo,
[03:55.14]Pr: Sing tak tresno ono jero dodo..
[04:02.15]Pr: Kuatno atimu tetepno uripmu,
[04:08.80]Pr: Senadyan aku wis dudu dalanmu..
[04:15.32]
—————-
Preview:

Kesengsem (nining sanjaya)


Versi: Nining Sanjaya

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..

reff:
Kang tulung ngerti kula,
Kulane wis pengen barengan..

Ting bating langka jodoh,
Wis bagen pujare mengko..
Ibarat wong meteng,
Nyidam wulan..

Najan ketemu sepisan,
Kulane dadi kelingan..
Sampe kapan kebayang-bayang,
Kakang sing dadi pujaan..

Wis bli tahan inget meseme,
Gemuyu dekok pipine..
Apa kien arane demen,
Ning ati kula kesengsem..
———————
[ver: lyrics]
[id: ciwuqkci]
[ar: Nining Sanjaya]
[ti: Kesengsem]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:55]
[00:00.03]Kesengsem
[00:00.03]by: Nining Sanjaya
[00:50.03]
[00:52.63]>>>
[00:53.63]>>
[00:54.63]>
[00:55.63]Najan ketemu sepisan,
[01:00.73]Kulane dadi kelingan..
[01:07.18]Sampe kapan kebayang-bayang,
[01:14.87]Kakang sing dadi pujaan..
[01:19.53]
[01:26.05]Wis bli tahan inget meseme,
[01:32.39]Gemuyu dekok pipine..
[01:37.92]Apa kien arane demen,
[01:45.25]Ning ati kula kesengsem..
[01:50.09]
[02:25.47]>>>
[02:26.47]>>
[02:27.47]>
[02:28.47]Kang tulung ngerti kula,
[02:34.49]Kulane wis pengen barengan..
[02:40.03]
[02:50.02]Ting bating langka jodoh,
[02:55.37]Wis bagen pujare mengko..
[03:01.39]Ibarat wong meteng,
[03:05.24]Nyidam wulan..
[03:07.54]
[03:10.21]Wis bli tahan inget meseme,
[03:15.55]Gemuyu dekok pipine..
[03:21.20]Apa kien arane demen,
[03:28.53]Ning ati kula kesengsem..
[03:33.50]
[04:08.57]>>>
[04:09.57]>>
[04:10.57]>
[04:11.57]Kang tulung ngerti kula,
[04:17.72]Kulane wis pengen barengan..
[04:23.24]
[04:32.44]Ting bating langka jodoh,
[04:38.65]Wis bagen pujare mengko..
[04:44.49]Ibarat wong meteng,
[04:48.33]Nyidam wulan..
[04:50.88]
[04:53.37]Najan ketemu sepisan,
[04:58.15]Kulane dadi kelingan..
[05:04.49]Sampe kapan kebayang-bayang,
[05:12.12]Kakang sing dadi pujaan..
[05:16.66]
[05:23.99]Wis bli tahan inget meseme,
[05:29.64]Gemuyu dekok pipine..
[05:34.91]Apa kien arane demen,
[05:42.50]Ning ati kula kesengsem..
[05:47.47]
————–
Preview:

Bli Katon Dalan


Versi: Ity Ashella

Wis aja jaluk ampun,
Aja alesan getun..
Ning ati masih kelingan,
Ngomonge bli bakal barengan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..

reff:
Masih kelingan ati kaya diiris,
Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..

Masih kelingan jantung kaya disigar,
Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
Mlaku bli katon dalan,
Banyu mata nggrawisi badan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..

reff:
Masih kelingan ati kaya diiris,
Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..

Masih kelingan jantung kaya disigar,
Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
Mlaku bli katon dalan,
Banyu mata nggrawisi badan..

Wis aja jaluk ampun,
Aja alesan getun..
Ning ati masih kelingan,
Ngomonge bli bakal barengan..

Wis aja nemen nemen,
Aja alesan kangen..
Wis cukup sampe ning kene,
Ning batin krasa larane..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cvwaqkci]
[ar: Ity Ashella]
[ti: Bli Katon Dalan]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:21]
[00:00.03]Bli Katon Dalan
[00:00.03]by: Ity Ashella
[00:31.03]
[00:33.03]>>>
[00:34.03]>>
[00:35.03]>
[00:36.03]Wis aja jaluk ampun,
[00:42.40]Aja alesan getun..
[00:49.55]Ning ati masih kelingan,
[00:55.70]Ngomonge bli bakal barengan..
[01:02.71]
[01:12.96]Wis aja nemen nemen,
[01:19.66]Aja alesan kangen..
[01:26.99]Wis cukup sampe ning kene,
[01:33.08]Ning batin krasa larane..
[01:40.48]
[02:07.10]>>>
[02:08.10]>>
[02:09.10]>
[02:10.10]Masih kelingan ati kaya diiris,
[02:17.30]Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..
[02:25.50]
[02:40.40]Masih kelingan jantung kaya disigar,
[02:48.17]Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
[02:56.18]Mlaku bli katon dalan,
[03:00.65]Banyu mata nggrawisi badan..
[03:07.85]
[03:10.40]Wis aja nemen nemen,
[03:17.49]Aja alesan kangen..
[03:24.38]Wis cukup sampe ning kene,
[03:31.02]Ning batin krasa larane..
[03:38.16]
[04:04.85]>>>
[04:05.85]>>
[04:06.85]>
[04:07.85]Masih kelingan ati kaya diiris,
[04:15.06]Ngajak pisah ngomong bli uwis-uwis..
[04:23.19]
[04:37.85]Masih kelingan jantung kaya disigar,
[04:45.67]Ngajak tukar sampe ngomonge kasar..
[04:53.57]Mlaku bli katon dalan,
[04:58.34]Banyu mata nggrawisi badan..
[05:05.61]
[05:08.41]Wis aja jaluk ampun,
[05:15.11]Aja alesan getun..
[05:22.44]Ning ati masih kelingan,
[05:28.40]Ngomonge bli bakal barengan..
[05:35.68]
[05:45.98]Wis aja nemen nemen,
[05:52.32]Aja alesan kangen..
[05:59.70]Wis cukup sampe ning kene,
[06:06.29]Ning batin krasa larane..
[06:13.06]
—————-
Preview:

Gagal Modus


Versi: Ulva Melia

Ku akui wajahmu,
Bisa meluluhkan hatiku..
Aku selalu menahan,
Agar tak cinta kepadamu..

Caramu membuatku,
Curiga akan tingkah lakumu..
Kau tiba-tiba sayang,
Kau tiba-tiba mencintaiku..

Ku hampir tertipu rayuanmu,
Ku hampir tertipu janji manismu..
Bila saja kumau denganmu,
Hancurlah hatiku..

Takkan mudah kau dapat cintaku,
Takkan mudah kau mencuri hatiku..
Karna kutahu semua niatmu,
Modus diotakmu..

reff:
Caramu membuatku,
Curiga akan tingkah lakumu..
Kau tiba-tiba sayang,
Kau tiba-tiba mencintaiku..

Ku hampir tertipu rayuanmu,
Ku hampir tertipu janji manismu..
Bila saja kumau denganmu,
Hancurlah hatiku..

Takkan mudah kau dapat cintaku,
Takkan mudah kau mencuri hatiku..
Karna kutahu semua niatmu,
Modus diotakmu..
———————-
[ver: lyrics]
[id: hvcaqkci]
[ar: Ulva Melia]
[ti: Gagal Modus]
[al: Dhut Remix]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:24]
[00:00.03]Gagal Modus
[00:00.03]by: Ulva Melia
[00:39.03]
[00:41.03]>>>
[00:42.03]>>
[00:43.03]>
[00:44.03]Ku akui wajahmu,
[00:47.78]Bisa meluluhkan hatiku..
[00:51.26]Aku selalu menahan,
[00:53.26]Agar tak cinta kepadamu..
[00:56.69]
[01:04.55]Caramu membuatku,
[01:08.05]Curiga akan tingkah lakumu..
[01:12.23]Kau tiba-tiba sayang,
[01:13.67]Kau tiba-tiba mencintaiku..
[01:19.47]Ku hampir tertipu rayuanmu,
[01:22.34]Ku hampir tertipu janji manismu..
[01:26.33]Bila saja kumau denganmu,
[01:29.52]Hancurlah hatiku..
[01:33.07]Takkan mudah kau dapat cintaku,
[01:36.50]Takkan mudah kau mencuri hatiku..
[01:40.31]Karna kutahu semua niatmu,
[01:43.74]Modus diotakmu..
[01:46.80]
[02:26.08]>>>
[02:27.08]>>
[02:28.08]>
[02:29.08]Caramu membuatku,
[02:32.28]Curiga akan tingkah lakumu..
[02:35.63]Kau tiba-tiba sayang,
[02:37.69]Kau tiba-tiba mencintaiku..
[02:42.37]Ku hampir tertipu rayuanmu,
[02:46.80]Ku hampir tertipu janji manismu..
[02:50.42]Bila saja kumau denganmu,
[02:53.73]Hancurlah hatiku..
[02:57.47]Takkan mudah kau dapat cintaku,
[03:00.59]Takkan mudah kau mencuri hatiku..
[03:04.02]Karna kutahu semua niatmu,
[03:07.45]Modus diotakmu..
[03:11.20]
————–
Preview:

Bidadari Kesleo


Versi: Nella Kharisma

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..

aku ra perduli senadyan elek rupaku,
akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
yen jarene bapak aku iki rodok mbois..

timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..

Untumu ono kawate,
Ono lombok’e ono kangkunge..
Yen mringis ketok aslimu,
Ketok wagumu ketok mrongosmu..

Bidadari kesleo,
Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
Pupure medok mirok katon kandel separo,
Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..

Bidadari kesleo,
Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..

Sing tenang ben iso mikir,
Ra usah sumelang ojo kuatir..
Sing penting lurus lakumu,
Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
———————
[ver: lyrics]
[id: hncpqkci]
[ar: Nella Kharisma]
[ti: Bidadari Kesleo]
[al: Dhut Reggea]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:07]
[00:00.02]Bidadari Kesleo
[00:00.02]by: Nella Kharisma
[00:09.02]
[00:11.02]>>>
[00:12.02]>>
[00:13.02]>
[00:14.02]Untumu ono kawate,
[00:19.47]Ono lombok’e ono kangkunge..
[00:26.71]Yen mringis ketok aslimu,
[00:32.57]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[00:39.87]Bidadari kesleo,
[00:41.99]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[00:45.74]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[00:48.67]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[00:53.29]Bidadari kesleo,
[00:55.28]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[00:58.65]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[01:01.84]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[01:06.64]Sing tenang ben iso mikir,
[01:11.82]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[01:18.62]Sing penting lurus lakumu,
[01:24.61]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[01:32.60]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[01:36.16]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[01:40.03]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[01:43.58]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[01:46.64]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[01:50.26]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[01:53.38]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[01:56.62]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[01:59.81]Untumu ono kawate,
[02:04.49]Ono lombok’e ono kangkunge..
[02:11.41]Yen mringis ketok aslimu,
[02:17.53]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[02:24.58]Bidadari kesleo,
[02:26.89]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[02:30.76]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[02:33.94]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[02:37.18]Bidadari kesleo,
[02:39.68]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[02:43.74]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[02:46.98]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[02:51.47]Sing tenang ben iso mikir,
[02:57.09]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[03:03.64]Sing penting lurus lakumu,
[03:09.76]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[03:17.93]aku ra perduli senadyan elek rupaku,
[03:21.43]akeh uwong ngomong untuku rodok metu,
[03:25.23]ora bakal tak gubris jare mbokku aku manis,
[03:28.79]yen jarene bapak aku iki rodok mbois..
[03:31.85]timbangane nyacat opo wis ayu rupamu,
[03:35.34]untuku tak kawat ra njaluk duik embokmu,
[03:38.52]sing penting ra bejat koyo kelakuanmu,
[03:41.64]wis kono ndang minggat senep ku ndelok rupamu..
[03:45.14]Untumu ono kawate,
[03:49.63]Ono lombok’e ono kangkunge..
[03:56.62]Yen mringis ketok aslimu,
[04:02.42]Ketok wagumu ketok mrongosmu..
[04:09.79]Bidadari kesleo,
[04:12.47]Mekso-mekso banget nganggo kawat abang ijo..
[04:15.84]Pupure medok mirok katon kandel separo,
[04:19.27]Dowo untune koyo sungai bengawan solo solo..
[04:23.39]Bidadari kesleo,
[04:25.64]Ngempet-ngempet banget dadi pengen nduwe bojo..
[04:29.01]Opo mungkin samar yen ora keduman jodoh,
[04:32.19]Lan opo mungkin amung arep pengen mlekoto koto..
[04:35.99]Sing tenang ben iso mikir,
[04:42.17]Ra usah sumelang ojo kuatir..
[04:48.97]Sing penting lurus lakumu,
[04:54.90]Ngganteng atimu ngganteng sifatmu..
[05:02.89]
————-
Preview: