Dewekan Gah Teteg



Versi: Ajeng Sekar Kirana

Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kcuawicu]
[ar: Ajeng Sekar Kirana]
[ti: Dewekan Gah Teteg]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:00.02]Dewekan Gah Teteg
[00:00.02]by: Ajeng Sekar Kirana
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Surup srengenge kang
[00:52.70]wayah ayam ngandang,
[00:55.43]Bli inget ning omah
[00:57.38]wong wadon nunggu pedaringan..
[01:01.66]Aja sengad sengod kang
[01:05.34]mrengut alis tepung,
[01:08.04]Kaya maling kurang gegawan
[01:11.57]maling kurang gawan..
[01:14.34]Kula wong ndue laki
[01:17.98]dewekan kaya uji nyali,
[01:21.04]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[01:24.47]sebodo temen..
[01:27.38]Mending dewekan gah teteg
[01:31.07]daripada wong lanang badeg,
[01:34.01]Angel diajak brayan urip
[01:37.47]karepe dewek..
[01:39.56]
[02:04.88]>>>
[02:05.88]>>
[02:06.88]>
[02:07.88]Surup srengenge kang
[02:10.35]wayah ayam ngandang,
[02:13.60]Bli inget ning omah
[02:15.91]wong wadon nunggu pedaringan..
[02:20.34]Aja sengad sengod kang
[02:23.27]mrengut alis tepung,
[02:26.45]Kaya maling kurang gegawan
[02:29.13]maling kurang gawan..
[02:32.38]Kula wong ndue laki
[02:35.93]dewekan kaya uji nyali,
[02:39.36]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[02:42.42]sebodo temen..
[02:45.98]Mending dewekan gah teteg
[02:48.97]daripada wong lanang badeg,
[02:52.09]Angel diajak brayan urip
[02:55.34]karepe dewek..
[02:57.83]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Surup srengenge kang
[03:28.17]wayah ayam ngandang,
[03:32.21]Bli inget ning omah
[03:34.21]wong wadon nunggu pedaringan..
[03:38.45]Aja sengad sengod kang
[03:41.76]mrengut alis tepung,
[03:44.88]Kaya maling kurang gegawan
[03:48.19]maling kurang gawan..
[03:51.49]Kula wong ndue laki
[03:54.43]dewekan kaya uji nyali,
[03:57.73]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:01.17]sebodo temen..
[04:04.41]Mending dewekan gah teteg
[04:07.34]daripada wong lanang badeg,
[04:10.53]Angel diajak brayan urip
[04:13.96]karepe dewek..
[04:16.72]Kula wong ndue laki
[04:19.91]dewekan kaya uji nyali,
[04:23.34]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:26.65]sebodo temen..
[04:29.77]Mending dewekan gah teteg
[04:32.76]daripada wong lanang badeg,
[04:36.01]Angel diajak brayan urip
[04:39.56]karepe dewek..
[04:41.75]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s