Dewekan Gah Teteg


Versi: Ajeng Sekar Kirana

Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *