Simbar Mata



Versi: Susy Arzetty

Dudu sun mabok kenang saking gantenge,
Dudu sun torog kenang saking garange..
Sing nggawe ati kula kegembang,
Uwonge alim soleh lan sopan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bupkwucu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Simbar Mata]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.03]Simbar Mata
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Dudu sun mabok
[00:44.70]kenang saking gantenge,
[00:48.42]Dudu sun torog
[00:50.91]kenang saking garange..
[00:55.01]Sing nggawe ati
[00:57.56]kula kegembang,
[01:01.34]Uwonge alim
[01:03.33]soleh lan sopan..
[01:06.49]
[01:14.82]Apa wong demen
[01:16.81]baguse jare dewe,
[01:20.41]Jare uwong ireng
[01:22.58]jare kula mah ganteng..
[01:27.12]Gonggo nyabrang
[01:29.29]murag ning longan,
[01:33.14]Wong demen pengene
[01:35.58]sawang-sawangan..
[01:39.06]Dudu sun mabok
[01:41.61]kenang saking garange..
[01:46.01]
[02:18.02]>>>
[02:19.02]>>
[02:20.02]>
[02:21.02]Simbar mata
[02:23.12]megare ning tlapukan,
[02:26.32]Sun kelingan bae
[02:29.12]kenang idepe..
[02:32.48]
[02:38.31]Pribasane piting cilik
[02:41.41]saba tampingan,
[02:43.96]Sun kelayu kang
[02:46.57]demen sampean..
[02:49.92]Duh kangmas
[02:51.32]kula arep kaulan,
[02:55.35]Yen kangmas gelem
[02:58.46]dadi demenan..
[03:01.31]
[03:02.36]Apa wong demen
[03:04.37]baguse jare dewe,
[03:08.16]Jare uwong ireng
[03:10.46]jare kula mah ganteng..
[03:14.74]Gonggo nyabrang
[03:17.35]murag ning longan,
[03:20.76]Wong demen pengene
[03:23.06]sawang-sawangan..
[03:26.41]Dudu sun mabok
[03:29.27]kenang saking garange..
[03:33.50]
[04:05.72]>>>
[04:06.72]>>
[04:07.72]>
[04:08.72]Simbar mata
[04:09.84]megare ning tlapukan,
[04:13.75]Sun kelingan bae
[04:16.67]kenang idepe..
[04:20.14]
[04:25.92]Pribasane piting cilik
[04:28.47]saba tampingan,
[04:31.33]Sun kelayu kang
[04:34.01]demen sampean..
[04:37.42]Duh kangmas
[04:39.09]kula arep kaulan,
[04:42.27]Yen kangmas gelem
[04:45.74]dadi demenan..
[04:48.48]
[04:49.15]Apa wong demen
[04:52.01]baguse jare dewe,
[04:54.94]Jare uwong ireng
[04:57.42]jare kula mah ganteng..
[05:01.95]Gonggo nyabrang
[05:04.37]murag ning longan,
[05:07.73]Wong demen pengene
[05:10.09]sawang-sawangan..
[05:13.44]Dudu sun mabok
[05:16.30]kenang saking garange..
[05:20.71]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s