Simbar Mata

“Simbar Mata” Versi Susy Arzetty

Dudu sun mabok kenang saking gantenge,
Dudu sun torog kenang saking garange..
Sing nggawe ati kula kegembang,
Uwonge alim soleh lan sopan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *