Aku Kudu Piye (ndx aka)



Versi: NDX AKA

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..

pemujaning ati datang kepadaku,
janganlah kau ragu terima cintaku,
rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
sampai engkau tersadar
bahwa kau juga cinta padaku..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..

jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[id: qnwqwvcu]
[00:00.04]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:05.93]Sing tak sayang neng atiku..
[00:15.43]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:19.41]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:23.07]Gedhe roso sayangku iki..
[00:27.98]
[00:33.65]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:38.37]Sing tak sayang neng atiku..
[00:47.56]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:52.28]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:55.83]Gedhe roso sayangku iki..
[01:01.23]
[01:02.46]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[01:06.17]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[01:10.33]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[01:15.98]
[01:17.16]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[01:21.38]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[01:25.48]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[01:31.44]
[01:33.00]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[01:37.79]Sing tak sayang neng atiku..
[01:46.30]Sak tenane aku wis cinta mati,
[01:51.08]Nanging kowe ra tau ngerti,
[01:54.80]Gedhe roso sayangku iki..
[02:00.03]
[02:02.14]aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
[02:05.67]kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
[02:09.27]malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
[02:13.12]sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..
[02:17.16]pemujaning ati datang kepadaku,
[02:20.02]janganlah kau ragu terima cintaku,
[02:23.68]rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
[02:26.98]sampai engkau tersadar
[02:28.99]bahwa kau juga cinta padaku..
[02:31.56]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[02:34.54]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[02:38.71]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[02:44.23]
[02:45.47]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[02:49.57]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[02:53.30]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[02:59.95]
[03:00.75]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[03:06.10]Sing tak sayang neng atiku..
[03:15.07]Sak tenane aku wis cinta mati,
[03:19.42]Nanging kowe ra tau ngerti,
[03:23.21]Gedhe roso sayangku iki..
[03:27.74]
[03:30.10]roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
[03:33.95]nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
[03:37.55]tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
[03:41.10]aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..
[03:44.60]jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
[03:48.24]tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
[03:52.34]cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
[03:56.26]semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..
[03:59.42]
[03:59.76]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[04:03.58]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[04:06.81]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[04:11.28]
[04:13.51]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[04:18.11]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[04:21.53]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[04:28.18]
[04:29.29]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[04:34.51]Sing tak sayang neng atiku..
[04:43.18]Sak tenane aku wis cinta mati,
[04:47.65]Nanging kowe ra tau ngerti,
[04:51.51]Gedhe roso sayangku iki..
[04:57.35]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[05:02.31]Sing tak sayang neng atiku..
[05:12.81]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:16.91]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:20.82]Gedhe roso sayangku iki..
[05:27.03]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:31.88]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:35.61]Gedhe roso sayangku iki..
[05:41.00]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s