Tikungan Tajam



Versi: Eddy Zacky

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..
——————-
[ver: lyrics]
[id: suwowvcu]
[ar: Eddy Zacky]
[ti: Tikungan Tajam]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:08]
[00:00.04]Tikungan Tajam
[00:00.04]by: Eddy Zacky
[00:54.04]
[00:56.04]>>>
[00:57.04]>>
[00:58.04]>
[00:59.04]Weruh ngianati,
[01:02.18]Bli bakal tek ijini..
[01:05.74]Najan sira maksa,
[01:09.28]Mendingan kita pisah..
[01:13.49]
[01:20.19]Kita ora nyangka,
[01:23.53]Yen arep gawe lara..
[01:27.10]Bengen sira sumpah,
[01:30.89]Ngomong arep setia..
[01:34.94]Tapi nyatane dusta..
[01:40.66]
[02:06.02]>>>
[02:07.02]>>
[02:08.02]>
[02:09.02]Rasa ngenes banyu mata,
[02:13.72]Sampe ora kekaga..
[02:18.53]Ngrurapi ning taiwan,
[02:21.82]Kejrumus tikungan tajam..
[02:26.30]
[02:34.82]Waktu mangkat ning taiwan,
[02:38.05]Jare bakal setia..
[02:42.96]Kien tekang jaluk pisah,
[02:46.51]Tanpa salah lan dosa..
[02:51.01]Apa sira wis ana ganti,
[02:57.24]Sampe tega ning anak laki..
[03:04.67]Ora nyangka bakal terjadi,
[03:11.19]Rumah tangga bakale pisah..
[03:18.23]
[03:20.00]Kita ora nyangka,
[03:22.91]Yen arep gawe lara..
[03:26.65]Bengen sira sumpah,
[03:29.51]Ngomong arep setia..
[03:33.80]Tapi nyatane dusta..
[03:38.83]
[04:05.02]>>>
[04:06.02]>>
[04:07.02]>
[04:08.02]Rasa ngenes banyu mata,
[04:12.06]Sampe ora kekaga..
[04:17.22]Ngrurapi ning taiwan,
[04:20.32]Kejrumus tikungan tajam..
[04:24.48]
[04:33.75]Waktu mangkat ning taiwan,
[04:36.98]Jare bakal setia..
[04:41.88]Kien tekang jaluk pisah,
[04:45.61]Tanpa salah lan dosa..
[04:50.20]Apa sira wis ana ganti,
[04:56.41]Sampe tega ning anak laki..
[05:03.00]Ora nyangka bakal terjadi,
[05:09.52]Rumah tangga bakale pisah..
[05:16.42]
[05:18.28]Weruh ngianati,
[05:21.69]Bli bakal tek ijini..
[05:25.67]Najan sira maksa,
[05:28.40]Mendingan kita pisah..
[05:32.44]
[05:39.33]Kita ora nyangka,
[05:42.50]Yen arep gawe lara..
[05:46.79]Bengen sira sumpah,
[05:49.58]Ngomong arep setia..
[05:53.99]Tapi nyatane dusta..
[05:59.46]
—————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s