Tikungan Tajam (eddy zacky)


Versi: Eddy Zacky

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *