Mung Pasrah


Versi: Wandra

Hang isun angen,
Saiki wis sing ono..
Menyang adoh riko digowo wong liyo,
Getun atinisun loro..

Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

reff:
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko
Wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *