Mung Pasrah



Versi: Wandra

Hang isun angen,
Saiki wis sing ono..
Menyang adoh riko digowo wong liyo,
Getun atinisun loro..

Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

reff:
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko
Wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uavlwccu]
[ar: Wandra]
[ti: Mung Pasrah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:00.04]Mung Pasrah
[00:00.04]by: Wandra
[00:40.04]
[00:42.00]>>>
[00:43.00]>>
[00:44.00]>
[00:45.00]Hang isun angen,
[00:47.68]Saiki wis sing ono,
[00:52.34]Menyang adoh riko
[00:54.32]digowo wong liyo,
[00:56.87]Getun atinisun loro..
[01:02.57]
[01:04.16]Hang isun karepaken,
[01:07.12]Sing podo ambi nyatane..
[01:11.51]Sakat sun weruh riko
[01:14.06]wis ono hang duwe,
[01:16.48]Loro sing ono tunggale..
[01:21.49]
[01:22.41]Welas hang suci,
[01:25.00]Sing biso tah ojo dilarani,
[01:29.28]Abot sanggane ati iki..
[01:39.78]
[01:41.00]Pisah yo wis pisah,
[01:44.69]Ati sun mung biso pasrah..
[01:48.29]Pasrah sun terimo,
[01:51.64]Masio ati iki loro..
[01:57.10]Mung bisone meneng,
[02:00.09]Ati sun ngerasaken,
[02:03.94]Wong wadon hang sun demen,
[02:07.66]Nyatane sing tau ngereken..
[02:13.20]
[02:43.32]>>>
[02:44.32]>>
[02:45.32]>
[02:46.32]Hang isun karepaken,
[02:49.36]Sing podo ambi nyatane..
[02:53.28]Sakat sun weruh riko
[02:55.09]wis ono hang duwe,
[02:57.69]Loro sing ono tunggale..
[03:03.89]Welas hang suci,
[03:06.31]Sing biso tah ojo dilarani,
[03:10.54]Abot sanggane ati iki..
[03:19.86]
[03:22.89]Pisah yo wis pisah,
[03:25.75]Ati sun mung biso pasrah..
[03:29.85]Pasrah sun terimo,
[03:33.51]Masio ati iki loro..
[03:38.67]Mung bisone meneng,
[03:41.34]Ati sun ngerasaken,
[03:45.50]Wong wadon hang sun demen,
[03:49.16]Nyatane sing tau ngereken..
[03:54.32]
[03:57.06]Pisah yo wis pisah,
[04:00.34]Ati sun mung biso pasrah..
[04:05.44]Pasrah sun terimo,
[04:08.60]Masio ati iki loro..
[04:13.82]Mung bisone meneng,
[04:16.49]Ati sun ngerasaken,
[04:20.53]Wong wadon hang sun demen,
[04:24.13]Nyatane sing tau ngereken..
[04:30.09]
————–
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s