Kocar Kacir

“Kocar Kacir” Versi Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *