Kocar Kacir



Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s