Wis Luntur

“Wis Luntur Demy”

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Dudu isun sing biso,
Mbales roso welas riko..
Dudu isun hang njalari,
Luntur roso welas iki..

Perih tatune ati,
Sopo hang njalari..
Riko suloyo ring janji,
Luntur roso welas iki..

Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning,
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

reff:
Sing ono maning,
Welas kanggo riko..
Sing bakal maning
Sun urip bareng riko..
Tatune ati wis keliwat loro,
Nono tambane,
Sing ono tambane..

Wis luntur welase,
Ilang nono pecake..
Mergo tatu ring atine,
Sing ono tambane..

(wis luntur welase) uwis,
(ilang nono pecake) pecake..
(mergo tatu ring atine),
Sing ono tambane..

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),

(wis luntur welase),
(ilang nono pecake),
(mergo tatu ring atine),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *