Solo In Love

“Solo In Love” Versi Nur Bayan

Mlaku neng kuthomu abot rasane atiku,
Koyo-koyo ora ikhlas nggonku lungo..
Ninggalake kutho sing wis akeh nggawe crito,
Kutho solo sing wis ketali neng ati..

Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..

reff:
Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *