Solo In Love



Versi: Nur Bayan

Mlaku neng kuthomu abot rasane atiku,
Koyo-koyo ora ikhlas nggonku lungo..
Ninggalake kutho sing wis akeh nggawe crito,
Kutho solo sing wis ketali neng ati..

Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..

reff:
Nyebar godhong koro ati sabar sak untoro,
Nandang loro ati sing keronto-ronto..
Tak unggah udhukne pancen wis tibo wancine,
Ikhlas aku yen pancen amung semene..

reff:
Tumetese eluhmu ngebot-ngeboti lakuku,
Kudu-kudu aku mbalik nang sliramu..

Nanging wis dadi sumpahku ra bakal nrimo sliramu,
Kadhung wis keloro-loro ati iki..
Aku kudu ikhlas nrimo kahanan iki,
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
Mandar mugo sing Kuwoso ngijabahi..
——————-
[ver: lyrics]
[id: siquzlcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Solo In Love]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:42]
[00:00.01]Solo In Love
[00:00.01]by: Nur Bayan
[00:11.01]
[00:13.01]>>>
[00:14.01]>>
[00:15.01]>
[00:16.01]Mlaku neng kuthomu
[00:19.01]abot rasane atiku,
[00:22.53]Koyo-koyo
[00:24.33]ora ikhlas nggonku lungo..
[00:30.48]Ninggalake kutho
[00:33.65]sing wis akeh nggawe crito,
[00:37.56]Kutho solo
[00:39.55]sing wis ketali neng ati..
[00:45.08]
[00:49.67]Nyebar godhong koro
[00:52.72]ati sabar sak untoro,
[00:56.69]Nandang loro
[00:58.37]ati sing keronto-ronto..
[01:05.28]Tak unggah udhukne
[01:07.50]pancen wis tibo wancine,
[01:11.60]Ikhlas aku yen pancen
[01:14.82]amung semene..
[01:18.25]
[01:33.69]>>>
[01:34.69]>>
[01:35.69]>
[01:36.69]Tumetese eluhmu
[01:39.86]ngebot-ngeboti lakuku,
[01:43.71]Kudu-kudu aku mbalik
[01:47.37]nang sliramu..
[01:51.22]
[01:59.03]Nanging wis dadi sumpahku
[02:02.79]ra bakal nrimo sliramu,
[02:07.13]Kadhung wis keloro-loro
[02:10.48]ati iki..
[02:14.77]Aku kudu ikhlas
[02:17.82]nrimo kahanan iki,
[02:21.85]Mandar mugo
[02:23.78]sing Kuwoso ngijabahi..
[02:28.75]
[02:42.30]>>>
[02:43.30]>>
[02:44.30]>
[02:45.30]Nyebar godhong koro
[02:48.00]ati sabar sak untoro,
[02:52.29]Nandang loro
[02:54.34]ati sing keronto-ronto..
[03:00.92]Tak unggah udhukne
[03:04.16]pancen wis tibo wancine,
[03:07.88]Ikhlas aku yen pancen
[03:11.29]amung semene..
[03:14.59]
[03:30.03]>>>
[03:31.03]>>
[03:32.03]>
[03:33.03]Tumetese eluhmu
[03:36.73]ngebot-ngeboti lakuku,
[03:40.42]Kudu-kudu aku mbalik
[03:43.58]nang sliramu..
[03:47.32]
[03:55.76]Nanging wis dadi sumpahku
[03:59.17]ra bakal nrimo sliramu,
[04:02.96]Kadhung wis keloro-loro
[04:06.56]ati iki..
[04:10.97]Aku kudu ikhlas
[04:14.21]nrimo kahanan iki,
[04:18.05]Mandar mugo
[04:20.04]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:25.88]Mandar mugo
[04:27.69]sing Kuwoso ngijabahi..
[04:33.58]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s