Wong No.3

“Wong No 3” Versi Mahesa

Isun bingung riko takoni,
Opo sun magih welas nong riko..
Sun sing biso mungkir,
Dung roso iku saiki wis mangkat sudo..
Kerono tekane wong nomer telu..

Sitik sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

reff:
Sitik sitik koyo banyu nggerus watu,
Riko ilang keganti..
Sengidan sengidan isun soyo lunyu,
Suloyo mulo sun akoni..
Kerono anane wong nomer telu..

reff:
Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..

Barang mambu sing keneng ditutupi,
Sampek kapan sun kudu ningguli,
Suwi suwi yo katon belang iki..

Mesti baen atin riko tatu,
Dung weruh welas iki sun maru,
Saiki ono wong hang nomer telu..
Nomer telu..
Nomer telu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *