Salah Kekancan



Versi: NDX AKA Familia ft.PJR

“biyen pas seneng
“kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
“saiki aku susah duwe masalah
“kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)

“aku ki ora pilih-pilih konco kok!
“mungkin iki mung mergo salah kekancan,
“yo wis lah nek ngono,
“tak trimak-trimakke wae..

12345 pancen aku ra trimo,
678 sakjane aku nesu..
Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..

Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
Nek udu karo konco naliko atimu loro..
Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

saiki kurang opo aku dadi koncomu,
wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..

Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..

Aku ora ngiro ngene dadine,
Kekancane kok bubrah akhire..
Opo ngene ki caramu,
Opo iki balesanmu..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..

Saiki aku ngerti (aku ngerti),
Kekancan ora cengli (ora cengli)..
Po yo ra nduwe rai,
Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..

Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
Nek butuh kowe moro,
Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
——————–
[ver: lyrics]
[id: oalhzucu]
[ar: NDX AKA Familia ft.PJR]
[ti: Salah Kekancan]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:47]
[00:04.48]”biyen pas seneng
[00:07.45]”kita selalu bersama (ciyee ciyee..)
[00:09.70]”saiki aku susah duwe masalah
[00:13.50]”kowe do nengdi? (kasih tau gak ya..)
[00:16.25]”aku ki ora pilih-pilih konco kok!
[00:18.96]”mungkin iki mung mergo salah kekancan,
[00:22.21]”yo wis lah nek ngono,
[00:24.12]”tak trimak-trimakke wae..
[00:26.24]
[00:28.02]Salah Kekancan – NDX AKA Familia
[00:47.02]
[00:49.02]>>>
[00:50.02]>>
[00:51.02]>
[00:52.02]12345 pancen aku ra trimo,
[00:55.29]678 sakjane aku nesu..
[00:57.93]Ngurusi dapuranmu sing nggaweane ngecu,
[01:00.67]Entek roso sabarku ngerteni tumindakmu..
[01:03.92]Opo ora kelingan nek sambat karo sopo,
[01:06.75]Nek udu karo konco naliko atimu loro..
[01:09.87]Po yo kurang aku le ngerteni salahmu,
[01:12.68]Tetep wae tok bolan-baleni nyepelekke kancamu..
[01:16.17]Aku ora ngiro ngene dadine,
[01:21.78]Kekancane kok bubrah akhire..
[01:27.65]Opo ngene ki caramu,
[01:33.27]Opo iki balesanmu..
[01:39.75]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[01:43.12]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[01:46.31]Po yo ra nduwe rai,
[01:48.12]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[01:52.61]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[01:55.11]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[01:58.16]Nek butuh kowe moro,
[02:00.10]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[02:04.65]saiki kurang opo aku dadi koncomu,
[02:06.59]wis tak iklaske kowe nganti nikung bojoku..
[02:09.64]dike’i ati iyak-iyak malah rogo rempelo,
[02:12.51]wis tak gawe meneng kowe tetep tak anggap konco..
[02:15.95]Biyen konco ngguyu kok dadi konco asu (suu),
[02:18.88]Biyen konco susah saiki dadi bubrah (brah)..
[02:22.25]Sak karepe atimu tak adohi dapuranmu,
[02:25.00]Saiki tak iklaske kowe modar yo karepmu..
[02:28.05]Aku ora ngiro ngene dadine,
[02:33.36]Kekancane kok bubrah akhire..
[02:39.47]Opo ngene ki caramu,
[02:45.09]Opo iki balesanmu..
[02:51.70]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[02:54.64]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[02:57.57]Po yo ra nduwe rai,
[02:59.69]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:04.00]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:06.68]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:09.49]Nek butuh kowe moro,
[03:11.80]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:16.66]Saiki aku ngerti (aku ngerti),
[03:18.53]Kekancan ora cengli (ora cengli)..
[03:21.34]Po yo ra nduwe rai,
[03:23.78]Kowe ngapusi sakitnya tuh disini..
[03:28.33]Wis ndhang minggato kono (minggato kono),
[03:30.89]Nek musuh rupo konco (rupo konco)..
[03:33.70]Nek butuh kowe moro,
[03:36.19]Nek ra butuh kowe lungo ninggal konco..
[03:40.87]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s