Denpasar Moon (jawa)

Versi: Lia Emelia

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..
Senajan loro, tak lakonane
Penting ayem rasane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *