Denpasar Moon (jawa)



by: Lia Emelia

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..
Senajan loro, tak lakonane
Penting ayem rasane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

reff:
Yen pancen neng atimu,
Wis ono wong liyane awakku..
Timbang mung loro batinku,
Tak lungo, lungo soko awakmu..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
Becik dewe timbang koyo ngene,
Bendino loro ati anane..

Suwe suwe yen tak rasak’ake,
Sliramu sansoyo mangkelake..
———————
[ver: lyrics]
[id: iiulzucu]
[ar: Lia Emelia]
[ti: Denpasar Moon vs Jawa]
[al: Pop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 3:32]
[00:00.03]Denpasar Moon_vs_jawa
[00:00.03]by: Lia Emelia
[00:09.03]
[00:11.03]>>>
[00:12.03]>>
[00:13.03]>
[00:14.03]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[00:20.13]Sliramu sansoyo mangkelake..
[00:26.85]Becik dewe timbang koyo ngene,
[00:33.62]Bendino loro ati anane..
[00:39.40]
[00:53.36]>>>
[00:54.36]>>
[00:55.36]>
[00:56.36]Yen pancen neng atimu,
[01:02.71]Wis ono wong liyane awakku..
[01:08.92]Timbang mung loro batinku,
[01:15.82]Tak lungo, lungo soko awakmu..
[01:22.22]Senajan loro, tak lakonane
[01:30.29]Penting ayem rasane..
[01:36.93]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[01:43.95]Sliramu sansoyo mangkelake..
[01:50.47]Becik dewe timbang koyo ngene,
[01:57.50]Bendino loro ati anane..
[02:03.39]
[02:18.01]>>>
[02:19.01]>>
[02:20.01]>
[02:21.01]Yen pancen neng atimu,
[02:25.91]Wis ono wong liyane awakku..
[02:32.99]Timbang mung loro batinku,
[02:39.63]Tak lungo, lungo soko awakmu..
[02:45.60]
[02:47.46]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[02:53.73]Sliramu sansoyo mangkelake..
[03:00.38]Becik dewe timbang koyo ngene,
[03:07.27]Bendino loro ati anane..
[03:14.10]Suwe suwe yen tak rasak’ake,
[03:21.80]Sliramu sansoyo mangkelake..
[03:28.08]
————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s