Tresno Ku


Versi: Cak Nip

Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku duku..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ rupamu..

reff:
Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku susu..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ susumu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *