Tresno Ku



Versi: Cak Nip

Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku duku..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ rupamu..

reff:
Wit jambu akeh uwohe,
Abang-abang manis rasane..
Sopo iku melaku dewe,
Mesam-mesem ayu rupane..

Mangan salak ojo sak isine,
Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
Wis tak coba’ dolan neng omahe,
Ben iso mbuka’ isi atine..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe gelem karo aku..
Aku iki wonge lemu,
Lucu lan lugu..

Arek ayu pancen ayu,
Opo kowe nrimo tresnaku..
Yen gelem,
Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..

Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
Ojo lali karo tuku susu..
Awan bengi ora iso turu,
Mergo aku mung keto’ susumu..
———————
[ver: lyrics]
[id: uohnzucu]
[ar: Cak Nip]
[ti: Tresno Ku]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:54]
[00:00.02]by: Cak Nip
[00:29.02]
[00:30.02]Tresno Ku
[00:31.02]>>>
[00:32.02]>>
[00:33.02]>
[00:34.02]Wit jambu akeh uwohe,
[00:37.57]Abang-abang manis rasane..
[00:41.35]Sopo iku melaku dewe,
[00:45.07]Mesam-mesem ayu rupane..
[00:48.49]
[00:50.48]Mangan salak ojo sak isine,
[00:53.77]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[00:57.68]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[01:01.23]Ben iso mbuka’ isi atine..
[01:05.26]
[01:11.55]Arek ayu pancen ayu,
[01:17.87]Opo kowe gelem karo aku..
[01:21.72]Aku iki wonge lemu,
[01:25.01]Lucu lan lugu..
[01:29.35]Arek ayu pancen ayu,
[01:36.06]Opo kowe nrimo tresnaku..
[01:39.85]Yen gelem,
[01:41.60]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[01:46.31]
[01:47.04]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[01:50.47]Ojo lali karo tuku duku..
[01:54.63]Awan bengi ora iso turu,
[01:57.93]Mergo aku mung keto’ rupamu..
[02:02.09]
[02:28.84]>>>
[02:29.84]>>
[02:30.84]>
[02:31.84]Wit jambu akeh uwohe,
[02:34.84]Abang-abang manis rasane..
[02:38.81]Sopo iku melaku dewe,
[02:42.53]Mesam-mesem ayu rupane..
[02:46.00]
[02:48.00]Mangan salak ojo sak isine,
[02:51.48]Ben ra kesedhak iso dadi gawe..
[02:55.06]Wis tak coba’ dolan neng omahe,
[02:58.80]Ben iso mbuka’ isi atine..
[03:02.90]
[03:08.18]Arek ayu pancen ayu,
[03:15.69]Opo kowe gelem karo aku..
[03:19.30]Aku iki wonge lemu,
[03:22.40]Lucu lan lugu..
[03:27.62]Arek ayu pancen ayu,
[03:33.21]Opo kowe nrimo tresnaku..
[03:37.31]Yen gelem,
[03:39.23]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[03:43.64]
[03:47.38]Arek ayu pancen ayu,
[03:53.70]Opo kowe gelem karo aku..
[03:57.50]Aku iki wonge lemu,
[04:00.91]Lucu lan lugu..
[04:05.51]Arek ayu pancen ayu,
[04:12.03]Opo kowe nrimo tresnaku..
[04:15.88]Yen gelem,
[04:17.62]Yo langsung tak jaluk nang bapak ibumu..
[04:22.34]
[04:23.89]Mlaku-mlaku nang pasar minggu,
[04:26.87]Ojo lali karo tuku susu..
[04:30.78]Awan bengi ora iso turu,
[04:34.13]Mergo aku mung keto’ susumu..
[04:39.04]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s