Selawase Nong Ati


Versi: Vita Alvia ft. Nanda Feraro

Pr:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Wis lebih rong taun riko ambi isun,
Setuhune urip disunsun..
Cemeng ambi putih wis dadi kelire,
Susah seneng nong jerune..

Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

reff:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Welas isun iki selawase nong ati..

Lk:
Welas isun nong riko sing sudo,
Masio angin blabur gedhi wis moro..
Pr: Sampek kapan baen sing bakalan mati,
Pr: Welas isun iki selawase nong ati..
Ft: Welas isun iki selawase nong ati..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *