Nginepo Jeporo



Versi: Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae,
Nuruti atiku sing kangen kowe..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Nuruti atiku sing tresno kowe..

Elingo jaman semono,
Neng pinggiring segoro..
Neng kene naliko,
Udan sedino..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..
Neng bandengan pantai kutho jeporo..
——————-
[ver: lyrics]
[id: izivzccu]
[ar: Didi Kempot]
[ti: Nginepo Jeporo]
[al: Dhut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:08]
[00:00.02]Nginepo Jeporo
[00:00.02]by: Didi Kempot
[00:14.02]
[00:16.02]>>>
[00:17.02]>>
[00:18.02]>
[00:19.02]Nginepo neng kene sewengi wae,
[00:25.56]Nuruti atiku sing kangen kowe..
[00:33.13]Nginepo neng kene sedelo wae,
[00:39.94]Nuruti atiku sing tresno kowe..
[00:47.06]Elingo jaman semono,
[00:51.17]Neng pinggiring segoro..
[00:54.72]Neng kene naliko,
[00:57.53]Udan sedino..
[01:02.25]Nginepo neng kene sewengi wae,
[01:08.05]Muliho nganti njedhule srengenge..
[01:15.60]Nginepo neng kene sedelo wae,
[01:22.46]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[01:30.01]Biso nggo tombo kangen,
[01:33.51]Seprono nganti seprene..
[01:37.31]Neng jeporo,
[01:39.37]Aku mbok tinggal dewe..
[01:44.18]
[01:57.02]>>>
[01:58.02]>>
[01:59.02]>
[02:00.02]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[02:06.27]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[02:13.50]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[02:20.24]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[02:27.48]Nginepo neng kene sewengi wae,
[02:34.10]Muliho nganti njedhule srengenge..
[02:41.40]Nginepo neng kene sedelo wae,
[02:48.26]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[02:55.87]Biso nggo tombo kangen,
[02:59.49]Seprono nganti seprene..
[03:03.30]Neng jeporo,
[03:05.23]Aku mbok tinggal dewe..
[03:09.85]
[03:22.04]>>>
[03:23.04]>>
[03:24.04]>
[03:25.04]Nginepo neng kene sewengi wae,
[03:31.49]Muliho nganti njedhule srengenge..
[03:39.00]Nginepo neng kene sedelo wae,
[03:45.62]Snajan mung ngimpi wis marem rasane..
[03:53.29]Biso nggo tombo kangen,
[03:56.85]Seprono nganti seprene..
[04:00.78]Neng jeporo,
[04:02.59]Aku mbok tinggal dewe..
[04:07.27]
[04:20.04]>>>
[04:21.04]>>
[04:22.04]>
[04:23.04]Padhange mbulan kalingan mendhung,
[04:29.54]Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
[04:36.30]Neng pantai bandengan kutho jeporo,
[04:43.29]Biyen neng kono kowe tau janji opo..
[04:50.65]Neng bandengan pantai kutho jeporo..
[04:58.24]
—————-
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s