Nginepo Jeporo

“Nginepo Jeporo” Versi Didi Kempot

Nginepo neng kene sewengi wae,
Nuruti atiku sing kangen kowe..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Nuruti atiku sing tresno kowe..

Elingo jaman semono,
Neng pinggiring segoro..
Neng kene naliko,
Udan sedino..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..

Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Nginepo neng kene sewengi wae,
Muliho nganti njedhule srengenge..
Nginepo neng kene sedelo wae,
Snajan mung ngimpi wis marem rasane..

Biso nggo tombo kangen,
Seprono nganti seprene..
Neng jeporo,
Aku mbok tinggal dewe..

reff:
Padhange mbulan kalingan mendhung,
Biyen sayang saiki kok gawe bingung..
Neng pantai bandengan kutho jeporo,
Biyen neng kono kowe tau janji opo..
Neng bandengan pantai kutho jeporo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *