Masalah Ati

“Masalah Ati” Versi NDX AKA

Lk:
Dhik sigaren dodoku,
Nek pancene kowe ra percoyo aku..
Tresnaku ra mung ono lambe amung siji sak lawase,
Kowe tansah dadi pepujaning ati..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

reff:
Lk:
bola-bali tak kandani bola-bali tak omongi,
trenaku ro kowe kuwi pancen wis setengah mati,
wis ora ono liyane wis ora ono gantine,
atiku wis bacut mapan koyo cahyaning rembulan..

opo kowe ra kroso mbok sajak mati roso,
gaweane nesu-nesu sing ra ono guno,
coba pengerten karo aku coba bukak’en atimu,
ning kasunyatane aku pancen tresno sliramu..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *