Masalah Ati



Versi: NDX AKA

Lk:
Dhik sigaren dodoku,
Nek pancene kowe ra percoyo aku..
Tresnaku ra mung ono lambe amung siji sak lawase,
Kowe tansah dadi pepujaning ati..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

reff:
Lk:
bola-bali tak kandani bola-bali tak omongi,
trenaku ro kowe kuwi pancen wis setengah mati,
wis ora ono liyane wis ora ono gantine,
atiku wis bacut mapan koyo cahyaning rembulan..

opo kowe ra kroso mbok sajak mati roso,
gaweane nesu-nesu sing ra ono guno,
coba pengerten karo aku coba bukak’en atimu,
ning kasunyatane aku pancen tresno sliramu..

Pr:
Duh kangmas jo curigo,
Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
Tanpo rikuh neng ngarep moto kowe ngrembug endahe asmoro,
Lambe muni neng uwong wadon liyo..

Lk:
Dhik ojo salah tompo,
Mikir sing ora ono guno..
Aku tetep njogo roso marang sliramu,
Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..

Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..

Ft:
Mugo cerito tresno iki,
Ra bakal sirno bab masalah ati..
Mugo cerito tresno iki,
Dadi siji tekane mati..
——————–
[ver: lyrics]
[id: iviqbncu]
[ar: NDX AKA]
[ti: Masalah Ati]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:45]
[00:00.06]Masalah Ati
[00:00.06]by: NDX AKA
[00:34.06]
[00:36.06]>>>
[00:37.06]>>
[00:38.06]>
[00:39.06]Lk: Dhik sigaren dodoku,
[00:45.56]Lk: Nek pancene kowe ra percoyo aku..
[00:54.57]Lk: Tresnaku ra mung ono lambe
[00:58.18]Lk: amung siji sak lawase,
[01:02.46]Lk: Kowe tansah dadi pepujaning ati..
[01:09.60]
[01:11.09]Pr: Duh kangmas jo curigo,
[01:17.02]Pr: Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
[01:26.51]Pr: Tanpo rikuh neng ngarep moto
[01:30.30]Pr: kowe ngrembug endahe asmoro,
[01:34.34]Pr: Lambe muni neng uwong wadon liyo..
[01:41.48]
[01:42.98]Lk: Dhik ojo salah tompo,
[01:49.25]Lk: Mikir sing ora ono guno..
[01:57.39]Lk: Aku tetep njogo roso marang sliramu,
[02:05.89]Lk: Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..
[02:12.73]
[02:14.84]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[02:22.08]Ft: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[02:30.16]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[02:38.10]Ft: Dadi siji tekane mati..
[02:45.12]
[02:59.78]>>>
[03:00.78]>>
[03:01.78]>
[03:02.78]Lk: bola-bali tak kandani bola-bali tak omongi,
[03:07.78]Lk: trenaku ro kowe kuwi pancen wis setengah mati,
[03:11.48]Lk: wis ora ono liyane wis ora ono gantine,
[03:15.39]Lk: atiku wis bacut mapan koyo cahyaning rembulan..
[03:19.68]Lk: opo kowe ra kroso mbok sajak mati roso,
[03:23.40]Lk: gaweane nesu-nesu sing ra ono guno,
[03:27.33]Lk: coba pengerten karo aku coba bukak’en atimu,
[03:31.79]Lk: ning kasunyatane aku pancen tresno sliramu..
[03:35.89]
[03:36.98]Pr: Duh kangmas jo curigo,
[03:43.54]Pr: Kowe ugo nandang tresno ro wong liyo..
[03:52.67]Pr: Tanpo rikuh neng ngarep moto
[03:56.21]Pr: kowe ngrembug endahe asmoro,
[04:00.24]Pr: Lambe muni neng uwong wadon liyo..
[04:07.51]
[04:09.06]Lk: Dhik ojo salah tompo,
[04:15.59]Lk: Mikir sing ora ono guno..
[04:23.72]Lk: Aku tetep njogo roso marang sliramu,
[04:32.04]Lk: Nyuwun sewu nek gawe loro atimu..
[04:38.88]
[04:41.26]Lk: Mugo cerito tresno iki,
[04:47.91]Lk: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[04:57.03]Lk: Mugo cerito tresno iki,
[05:03.36]Lk: Dadi siji tekane mati..
[05:10.51]
[05:12.37]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[05:19.52]Ft: Ra bakal sirno bab masalah ati..
[05:28.09]Ft: Mugo cerito tresno iki,
[05:35.35]Ft: Dadi siji tekane mati..
[05:43.43]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s