Janji Welas



Versi: Vita Alvia ft. Fernando

Lk:
Duh kembange ati hang mesti sun rumati,
Sing bakal ilang roso tresno iki..
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..

reff:
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..
——————–
[ver: lyrics]
[id: cscqblcu]
[ar: Vita Alvia ft. Fernando]
[ti: Janji Welas]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:47]
[00:00.02]Janji Welas
[00:00.02]by: Vita Alvia ft. Fernando
[00:41.02]
[00:43.02]>>>
[00:44.02]>>
[00:45.02]>
[00:46.02]Lk: Duh kembange ati
[00:49.50]Lk: hang mesti sun rumati,
[00:52.66]Lk: Sing bakal ilang
[00:55.09]Lk: roso tresno iki..
[00:59.12]Pr: Duh pujane ati
[01:01.86]Pr: magih kroso tah riko,
[01:06.33]Pr: Jok sampek gawe
[01:08.38]Pr: welas riko suloyo..
[01:13.84]Lk: Riko hang sun anti
[01:17.80]Lk: ring raino bengi,
[01:21.27]Lk: Janji sun welas
[01:23.39]Lk: sampek tekane pati..
[01:28.23]Ft: Riko hang sun anti
[01:31.47]Ft: ring raino bengi,
[01:35.00]Ft: Janji sun welas
[01:36.80]Ft: sampek tekane pati..
[01:41.46]
[02:06.03]>>>
[02:07.03]>>
[02:08.03]>
[02:09.03]Lk: Mung riko..
[02:14.43]Lk: wong wadon hang katon sempurno..
[02:22.33]Lk: Liyan riko..
[02:28.04]Lk: sun sing ono roso..
[02:35.55]Lk: Esem riko..
[02:41.71]Lk: hang nggawe bungahe roso..
[02:49.47]Lk: Welas riko..
[02:55.31]Lk: hang isun karepno..
[03:03.19]Pr: Urip bareng dadi siji,
[03:06.61]Pr: Susah seneng dilakoni..
[03:10.34]Pr: Ngugemi welas sejati,
[03:13.63]Pr: Sampek tumekaning pati..
[03:17.42]Ft: Mugo gusti ngijabahi,
[03:20.46]Ft: Dungo sun lan riko iki..
[03:24.00]Ft: Nono liyo hang biso,
[03:26.61]Ft: Ngganti welas iki..
[03:30.59]
[03:46.06]>>>
[03:47.06]>>
[03:48.06]>
[03:49.06]Pr: Duh pujane ati
[03:51.36]Pr: magih kroso tah riko,
[03:55.60]Pr: Jok sampek gawe
[03:57.96]Pr: welas riko suloyo..
[04:03.98]Lk: Riko hang sun anti
[04:06.72]Lk: ring raino bengi,
[04:10.19]Lk: Janji sun welas
[04:12.30]Lk: sampek tekane pati..
[04:17.15]Ft: Riko hang sun anti
[04:20.06]Ft: ring raino bengi,
[04:23.48]Ft: Janji sun welas
[04:25.47]Ft: sampek tekane pati..
[04:30.81]
[05:12.02]>>>
[05:13.02]>>
[05:14.02]>
[05:15.02]Lk: Mung riko..
[05:20.40]Lk: wong wadon hang katon sempurno..
[05:27.14]Lk: Liyan riko..
[05:33.90]Lk: sun sing ono roso..
[05:42.11]Lk: Esem riko..
[05:47.32]Lk: hang nggawe bungahe roso..
[05:55.52]Lk: Welas riko..
[06:01.30]Lk: hang isun karepno..
[06:09.06]Pr: Urip bareng dadi siji,
[06:12.72]Pr: Susah seneng dilakoni..
[06:16.51]Pr: Ngugemi welas sejati,
[06:19.37]Pr: Sampek tumekaning pati..
[06:23.40]Ft: Mugo gusti ngijabahi,
[06:26.51]Ft: Dungo sun lan riko iki..
[06:29.93]Ft: Nono liyo hang biso,
[06:32.54]Ft: Ngganti welas iki..
[06:36.57]
—————
Preview:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s