Janji Welas


Versi: Vita Alvia ft. Fernando

Lk:
Duh kembange ati hang mesti sun rumati,
Sing bakal ilang roso tresno iki..
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..

reff:
Pr:
Duh pujane ati magih kroso tah riko,
Jok sampek gawe welas riko suloyo..

Lk:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..
Ft:
Riko hang sun anti ring raino bengi,
Janji sun welas sampek tekane pati..

reff:
Lk:
Mung riko wong wadon hang katon sempurno,
Liyan riko sun sing ono roso..
Esem riko hang nggawe bungahe roso,
Welas riko hang isun karepno..

Pr:
Urip bareng dadi siji,
Susah seneng dilakoni..
Ngugemi welas sejati,
Sampek tumekaning pati..

Ft:
Mugo gusti ngijabahi,
Dungo sun lan riko iki..
Nono liyo hang biso,
Ngganti welas iki..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *