Dewekan Gah Teteg


Versi: Ajeng Sekar Kirana

Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

reff:
Surup srengenge kang wayah ayam ngandang,
Bli inget ning omah wong wadon nunggu pedaringan..
Aja sengad sengod kang mrengut alis tepung,
Kaya maling kurang gegawan maling kurang gawan..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..

Kula wong ndue laki dewekan kaya uji nyali,
Ngomong bosen tukar bli kiyeng sebodo temen..
Mending dewekan gah teteg daripada wong lanang badeg,
Angel diajak brayan urip karepe dewek..
——————–
[ver: lyrics]
[id: kcuawicu]
[ar: Ajeng Sekar Kirana]
[ti: Dewekan Gah Teteg]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 04:52]
[00:00.02]Dewekan Gah Teteg
[00:00.02]by: Ajeng Sekar Kirana
[00:44.02]
[00:46.02]>>>
[00:47.02]>>
[00:48.02]>
[00:49.02]Surup srengenge kang
[00:52.70]wayah ayam ngandang,
[00:55.43]Bli inget ning omah
[00:57.38]wong wadon nunggu pedaringan..
[01:01.66]Aja sengad sengod kang
[01:05.34]mrengut alis tepung,
[01:08.04]Kaya maling kurang gegawan
[01:11.57]maling kurang gawan..
[01:14.34]Kula wong ndue laki
[01:17.98]dewekan kaya uji nyali,
[01:21.04]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[01:24.47]sebodo temen..
[01:27.38]Mending dewekan gah teteg
[01:31.07]daripada wong lanang badeg,
[01:34.01]Angel diajak brayan urip
[01:37.47]karepe dewek..
[01:39.56]
[02:04.88]>>>
[02:05.88]>>
[02:06.88]>
[02:07.88]Surup srengenge kang
[02:10.35]wayah ayam ngandang,
[02:13.60]Bli inget ning omah
[02:15.91]wong wadon nunggu pedaringan..
[02:20.34]Aja sengad sengod kang
[02:23.27]mrengut alis tepung,
[02:26.45]Kaya maling kurang gegawan
[02:29.13]maling kurang gawan..
[02:32.38]Kula wong ndue laki
[02:35.93]dewekan kaya uji nyali,
[02:39.36]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[02:42.42]sebodo temen..
[02:45.98]Mending dewekan gah teteg
[02:48.97]daripada wong lanang badeg,
[02:52.09]Angel diajak brayan urip
[02:55.34]karepe dewek..
[02:57.83]
[03:23.02]>>>
[03:24.02]>>
[03:25.02]>
[03:26.02]Surup srengenge kang
[03:28.17]wayah ayam ngandang,
[03:32.21]Bli inget ning omah
[03:34.21]wong wadon nunggu pedaringan..
[03:38.45]Aja sengad sengod kang
[03:41.76]mrengut alis tepung,
[03:44.88]Kaya maling kurang gegawan
[03:48.19]maling kurang gawan..
[03:51.49]Kula wong ndue laki
[03:54.43]dewekan kaya uji nyali,
[03:57.73]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:01.17]sebodo temen..
[04:04.41]Mending dewekan gah teteg
[04:07.34]daripada wong lanang badeg,
[04:10.53]Angel diajak brayan urip
[04:13.96]karepe dewek..
[04:16.72]Kula wong ndue laki
[04:19.91]dewekan kaya uji nyali,
[04:23.34]Ngomong bosen tukar bli kiyeng
[04:26.65]sebodo temen..
[04:29.77]Mending dewekan gah teteg
[04:32.76]daripada wong lanang badeg,
[04:36.01]Angel diajak brayan urip
[04:39.56]karepe dewek..
[04:41.75]
————–
Preview:

Advertisements

Simbar Mata


Versi: Susy Arzetty

Dudu sun mabok kenang saking gantenge,
Dudu sun torog kenang saking garange..
Sing nggawe ati kula kegembang,
Uwonge alim soleh lan sopan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..

reff:
Simbar mata megare ning tlapukan,
Sun kelingan bae kenang idepe..

Pribasane piting cilik saba tampingan,
Sun kelayu kang demen sampean..
Duh kangmas kula arep kaulan,
Yen kangmas gelem dadi demenan..

Apa wong demen baguse jare dewe,
Jare uwong ireng jare kula mah ganteng..
Gonggo nyabrang murag ning longan,
Wong demen pengene sawang-sawangan..
Dudu sun mabok kenang saking garange..
——————–
[ver: lyrics]
[id: bupkwucu]
[ar: Susy Arzetty]
[ti: Simbar Mata]
[al: Tarling]
[by: Yanilipatro]
[length: 5:30]
[00:00.03]Simbar Mata
[00:00.03]by: Susy Arzetty
[00:38.03]
[00:40.03]>>>
[00:41.03]>>
[00:42.03]>
[00:43.03]Dudu sun mabok
[00:44.70]kenang saking gantenge,
[00:48.42]Dudu sun torog
[00:50.91]kenang saking garange..
[00:55.01]Sing nggawe ati
[00:57.56]kula kegembang,
[01:01.34]Uwonge alim
[01:03.33]soleh lan sopan..
[01:06.49]
[01:14.82]Apa wong demen
[01:16.81]baguse jare dewe,
[01:20.41]Jare uwong ireng
[01:22.58]jare kula mah ganteng..
[01:27.12]Gonggo nyabrang
[01:29.29]murag ning longan,
[01:33.14]Wong demen pengene
[01:35.58]sawang-sawangan..
[01:39.06]Dudu sun mabok
[01:41.61]kenang saking garange..
[01:46.01]
[02:18.02]>>>
[02:19.02]>>
[02:20.02]>
[02:21.02]Simbar mata
[02:23.12]megare ning tlapukan,
[02:26.32]Sun kelingan bae
[02:29.12]kenang idepe..
[02:32.48]
[02:38.31]Pribasane piting cilik
[02:41.41]saba tampingan,
[02:43.96]Sun kelayu kang
[02:46.57]demen sampean..
[02:49.92]Duh kangmas
[02:51.32]kula arep kaulan,
[02:55.35]Yen kangmas gelem
[02:58.46]dadi demenan..
[03:01.31]
[03:02.36]Apa wong demen
[03:04.37]baguse jare dewe,
[03:08.16]Jare uwong ireng
[03:10.46]jare kula mah ganteng..
[03:14.74]Gonggo nyabrang
[03:17.35]murag ning longan,
[03:20.76]Wong demen pengene
[03:23.06]sawang-sawangan..
[03:26.41]Dudu sun mabok
[03:29.27]kenang saking garange..
[03:33.50]
[04:05.72]>>>
[04:06.72]>>
[04:07.72]>
[04:08.72]Simbar mata
[04:09.84]megare ning tlapukan,
[04:13.75]Sun kelingan bae
[04:16.67]kenang idepe..
[04:20.14]
[04:25.92]Pribasane piting cilik
[04:28.47]saba tampingan,
[04:31.33]Sun kelayu kang
[04:34.01]demen sampean..
[04:37.42]Duh kangmas
[04:39.09]kula arep kaulan,
[04:42.27]Yen kangmas gelem
[04:45.74]dadi demenan..
[04:48.48]
[04:49.15]Apa wong demen
[04:52.01]baguse jare dewe,
[04:54.94]Jare uwong ireng
[04:57.42]jare kula mah ganteng..
[05:01.95]Gonggo nyabrang
[05:04.37]murag ning longan,
[05:07.73]Wong demen pengene
[05:10.09]sawang-sawangan..
[05:13.44]Dudu sun mabok
[05:16.30]kenang saking garange..
[05:20.71]
—————
Preview:

Aku Kudu Piye (ndx aka)


Versi: NDX AKA

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..

pemujaning ati datang kepadaku,
janganlah kau ragu terima cintaku,
rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
sampai engkau tersadar
bahwa kau juga cinta padaku..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..

jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..

Aku kudu piye ngentokke awakmu,
Aku kudu piye ben dadi bojomu,
Gusti kulo nyuwun pangestu..

Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Tresnoku mung dinggo sliramu,
Sing tak sayang neng atiku..
Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..

Sak tenane aku wis cinta mati,
Nanging kowe ra tau ngerti,
Gedhe roso sayangku iki..
——————–
[ver: lyrics]
[ar: NDX AKA]
[ti: Aku Kudu Piye]
[al: Hip Hop Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 05:45]
[id: qnwqwvcu]
[00:00.04]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:05.93]Sing tak sayang neng atiku..
[00:15.43]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:19.41]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:23.07]Gedhe roso sayangku iki..
[00:27.98]
[00:33.65]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[00:38.37]Sing tak sayang neng atiku..
[00:47.56]Sak tenane aku wis cinta mati,
[00:52.28]Nanging kowe ra tau ngerti,
[00:55.83]Gedhe roso sayangku iki..
[01:01.23]
[01:02.46]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[01:06.17]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[01:10.33]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[01:15.98]
[01:17.16]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[01:21.38]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[01:25.48]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[01:31.44]
[01:33.00]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[01:37.79]Sing tak sayang neng atiku..
[01:46.30]Sak tenane aku wis cinta mati,
[01:51.08]Nanging kowe ra tau ngerti,
[01:54.80]Gedhe roso sayangku iki..
[02:00.03]
[02:02.14]aku kudu piye ben iso nyanding awakmu,
[02:05.67]kabeh coro tak lakoni nganti gunung tak lewati,
[02:09.27]malah kowe ra ngerti roso tresnoku iki,
[02:13.12]sak tenane aku setio ngenteni kowe nganti mati..
[02:17.16]pemujaning ati datang kepadaku,
[02:20.02]janganlah kau ragu terima cintaku,
[02:23.68]rasa cinta ini tak akan pernah pudar,
[02:26.98]sampai engkau tersadar
[02:28.99]bahwa kau juga cinta padaku..
[02:31.56]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[02:34.54]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[02:38.71]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[02:44.23]
[02:45.47]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[02:49.57]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[02:53.30]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[02:59.95]
[03:00.75]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[03:06.10]Sing tak sayang neng atiku..
[03:15.07]Sak tenane aku wis cinta mati,
[03:19.42]Nanging kowe ra tau ngerti,
[03:23.21]Gedhe roso sayangku iki..
[03:27.74]
[03:30.10]roso tresno iki wis tak pendhem suwe neng ati,
[03:33.95]nganti rambut memutih sayangku takkan mati,
[03:37.55]tak jogo sak lawase roso tresno kang suci,
[03:41.10]aku mung biso nyawang nanging ra biso nduweni..
[03:44.60]jika ada kesempatan tak akan kusiakan,
[03:48.24]tuk beranikan diri mencoba mengungkapkan,
[03:52.34]cinta yang telah lama kupendam dan kuharapkan,
[03:56.26]semoga menjadi pasangan hidupku di masa depan..
[03:59.42]
[03:59.76]Aku kudu piye ngentokke awakmu,
[04:03.58]Aku kudu piye ben dadi bojomu,
[04:06.81]Gusti kulo nyuwun pangestu..
[04:11.28]
[04:13.51]Cintaku dari hati (cintaku dari hati),
[04:18.11]Dan tak akan terganti (dan tak akan terganti),
[04:21.53]Walau berjuta rintangan kan tetap kuhadapi..
[04:28.18]
[04:29.29]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[04:34.51]Sing tak sayang neng atiku..
[04:43.18]Sak tenane aku wis cinta mati,
[04:47.65]Nanging kowe ra tau ngerti,
[04:51.51]Gedhe roso sayangku iki..
[04:57.35]Tresnoku mung dinggo sliramu,
[05:02.31]Sing tak sayang neng atiku..
[05:12.81]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:16.91]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:20.82]Gedhe roso sayangku iki..
[05:27.03]Sak tenane aku wis cinta mati,
[05:31.88]Nanging kowe ra tau ngerti,
[05:35.61]Gedhe roso sayangku iki..
[05:41.00]
—————
Preview:

Tikungan Tajam (eddy zacky)


Versi: Eddy Zacky

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..

reff:
Rasa ngenes banyu mata,
Sampe ora kekaga..
Ngrurapi ning taiwan,
Kejrumus tikungan tajam..

Waktu mangkat ning taiwan,
Jare bakal setia..
Kien tekang jaluk pisah,
Tanpa salah lan dosa..

Apa sira wis ana ganti,
Sampe tega ning anak laki..
Ora nyangka bakal terjadi,
Rumah tangga bakale pisah..

Weruh ngianati,
Bli bakal tek ijini..
Najan sira maksa,
Mendingan kita pisah..

Kita ora nyangka,
Yen arep gawe lara..
Bengen sira sumpah,
Ngomong arep setia..
Tapi nyatane dusta..
——————-
[ver: lyrics]
[id: suwowvcu]
[ar: Eddy Zacky]
[ti: Tikungan Tajam]
[al: Tarling]
[by: yanilipatro]
[length: 06:08]
[00:00.04]Tikungan Tajam
[00:00.04]by: Eddy Zacky
[00:54.04]
[00:56.04]>>>
[00:57.04]>>
[00:58.04]>
[00:59.04]Weruh ngianati,
[01:02.18]Bli bakal tek ijini..
[01:05.74]Najan sira maksa,
[01:09.28]Mendingan kita pisah..
[01:13.49]
[01:20.19]Kita ora nyangka,
[01:23.53]Yen arep gawe lara..
[01:27.10]Bengen sira sumpah,
[01:30.89]Ngomong arep setia..
[01:34.94]Tapi nyatane dusta..
[01:40.66]
[02:06.02]>>>
[02:07.02]>>
[02:08.02]>
[02:09.02]Rasa ngenes banyu mata,
[02:13.72]Sampe ora kekaga..
[02:18.53]Ngrurapi ning taiwan,
[02:21.82]Kejrumus tikungan tajam..
[02:26.30]
[02:34.82]Waktu mangkat ning taiwan,
[02:38.05]Jare bakal setia..
[02:42.96]Kien tekang jaluk pisah,
[02:46.51]Tanpa salah lan dosa..
[02:51.01]Apa sira wis ana ganti,
[02:57.24]Sampe tega ning anak laki..
[03:04.67]Ora nyangka bakal terjadi,
[03:11.19]Rumah tangga bakale pisah..
[03:18.23]
[03:20.00]Kita ora nyangka,
[03:22.91]Yen arep gawe lara..
[03:26.65]Bengen sira sumpah,
[03:29.51]Ngomong arep setia..
[03:33.80]Tapi nyatane dusta..
[03:38.83]
[04:05.02]>>>
[04:06.02]>>
[04:07.02]>
[04:08.02]Rasa ngenes banyu mata,
[04:12.06]Sampe ora kekaga..
[04:17.22]Ngrurapi ning taiwan,
[04:20.32]Kejrumus tikungan tajam..
[04:24.48]
[04:33.75]Waktu mangkat ning taiwan,
[04:36.98]Jare bakal setia..
[04:41.88]Kien tekang jaluk pisah,
[04:45.61]Tanpa salah lan dosa..
[04:50.20]Apa sira wis ana ganti,
[04:56.41]Sampe tega ning anak laki..
[05:03.00]Ora nyangka bakal terjadi,
[05:09.52]Rumah tangga bakale pisah..
[05:16.42]
[05:18.28]Weruh ngianati,
[05:21.69]Bli bakal tek ijini..
[05:25.67]Najan sira maksa,
[05:28.40]Mendingan kita pisah..
[05:32.44]
[05:39.33]Kita ora nyangka,
[05:42.50]Yen arep gawe lara..
[05:46.79]Bengen sira sumpah,
[05:49.58]Ngomong arep setia..
[05:53.99]Tapi nyatane dusta..
[05:59.46]
—————–
Preview:

Selingkuh (via vallent)


Lirik Lagu Sanguturu ke-4000 Selingkuh
Versi: Via Vallent

MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
TERNYATA KAMU SELINGKUH,
SELINGKUH DIBELAKANGKU..
LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

reff:
MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
TERNYATA KAMU SELINGKUH,
SELINGKUH DIBELAKANGKU..
LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

reff:
LALU APA KAU MEMANGGILKU,
TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

AKU INGIN ENGKAU PERGI,
DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
TAPI KUTAK RELA,
MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..

MENGAPA KAMU SELINGKUH..
———————-
[ver: lyrics]
[id: ishiwccu]
[ar: Via Vallent]
[ti: Selingkuh]
[al: Dhut Mix]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:33]
[00:00.03]SELINGKUH
[00:00.03]by: Via Vallent
[00:26.03]
[00:28.03]>>>
[00:29.03]>>
[00:30.03]>
[00:31.03]MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
[00:36.24]MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
[00:43.44]TERNYATA KAMU SELINGKUH,
[00:49.72]SELINGKUH DIBELAKANGKU..
[00:56.18]LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
[01:02.20]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[01:08.16]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[01:13.68]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[01:20.95]TAPI KUTAK RELA,
[01:25.48]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[01:33.75]
[01:38.45]>>>
[01:39.45]>>
[01:40.45]>
[01:41.45]MENGAPA KAU MENJAUHIKU,
[01:46.29]MENGAPA KAU MENINGGALKANKU..
[01:53.56]TERNYATA KAMU SELINGKUH,
[01:59.59]SELINGKUH DIBELAKANGKU..
[02:05.73]LALU APA KAU MEMANGGILKU WOW,
[02:12.26]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[02:17.84]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[02:23.63]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[02:30.64]TAPI KUTAK RELA,
[02:35.61]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[02:44.43]
[02:55.04]>>>
[02:56.04]>>
[02:57.04]>
[02:58.04]LALU APA KAU MEMANGGILKU,
[03:02.69]TIBA-TIBA KAU MINTA MAAF PADAKU..
[03:08.71]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[03:14.62]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[03:21.32]TAPI KUTAK RELA,
[03:26.35]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[03:34.61]AKU INGIN ENGKAU PERGI,
[03:40.45]DALAM HIDUPKU TANPA DIRIMU..
[03:46.72]TAPI KUTAK RELA,
[03:52.00]MENINGGALKAN DIRIMU SAYANG..
[04:01.13]
[04:15.05]MENGAPA KAMU SELINGKUH..
[04:21.32]
————–
Preview:

Mung Pasrah


Versi: Wandra

Hang isun angen,
Saiki wis sing ono..
Menyang adoh riko digowo wong liyo,
Getun atinisun loro..

Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

reff:
Hang isun karepaken,
Sing podo ambi nyatane..
Sakat sun weruh riko
Wis ono hang duwe,
Loro sing ono tunggale..

Welas hang suci,
Sing biso tah ojo dilarani,
Abot sanggane ati iki..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..

Pisah yo wis pisah,
Ati sun mung biso pasrah..
Pasrah sun terimo,
Masio ati iki loro..

Mung bisone meneng,
Ati sun ngerasaken,
Wong wadon hang sun demen,
Nyatane sing tau ngereken..
——————–
[ver: lyrics]
[id: uavlwccu]
[ar: Wandra]
[ti: Mung Pasrah]
[al: Banyuwangian]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:35]
[00:00.04]Mung Pasrah
[00:00.04]by: Wandra
[00:40.04]
[00:42.00]>>>
[00:43.00]>>
[00:44.00]>
[00:45.00]Hang isun angen,
[00:47.68]Saiki wis sing ono,
[00:52.34]Menyang adoh riko
[00:54.32]digowo wong liyo,
[00:56.87]Getun atinisun loro..
[01:02.57]
[01:04.16]Hang isun karepaken,
[01:07.12]Sing podo ambi nyatane..
[01:11.51]Sakat sun weruh riko
[01:14.06]wis ono hang duwe,
[01:16.48]Loro sing ono tunggale..
[01:21.49]
[01:22.41]Welas hang suci,
[01:25.00]Sing biso tah ojo dilarani,
[01:29.28]Abot sanggane ati iki..
[01:39.78]
[01:41.00]Pisah yo wis pisah,
[01:44.69]Ati sun mung biso pasrah..
[01:48.29]Pasrah sun terimo,
[01:51.64]Masio ati iki loro..
[01:57.10]Mung bisone meneng,
[02:00.09]Ati sun ngerasaken,
[02:03.94]Wong wadon hang sun demen,
[02:07.66]Nyatane sing tau ngereken..
[02:13.20]
[02:43.32]>>>
[02:44.32]>>
[02:45.32]>
[02:46.32]Hang isun karepaken,
[02:49.36]Sing podo ambi nyatane..
[02:53.28]Sakat sun weruh riko
[02:55.09]wis ono hang duwe,
[02:57.69]Loro sing ono tunggale..
[03:03.89]Welas hang suci,
[03:06.31]Sing biso tah ojo dilarani,
[03:10.54]Abot sanggane ati iki..
[03:19.86]
[03:22.89]Pisah yo wis pisah,
[03:25.75]Ati sun mung biso pasrah..
[03:29.85]Pasrah sun terimo,
[03:33.51]Masio ati iki loro..
[03:38.67]Mung bisone meneng,
[03:41.34]Ati sun ngerasaken,
[03:45.50]Wong wadon hang sun demen,
[03:49.16]Nyatane sing tau ngereken..
[03:54.32]
[03:57.06]Pisah yo wis pisah,
[04:00.34]Ati sun mung biso pasrah..
[04:05.44]Pasrah sun terimo,
[04:08.60]Masio ati iki loro..
[04:13.82]Mung bisone meneng,
[04:16.49]Ati sun ngerasaken,
[04:20.53]Wong wadon hang sun demen,
[04:24.13]Nyatane sing tau ngereken..
[04:30.09]
————–
Preview:

Kocar Kacir


Versi: Nur Bayan

Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Aduh bapak tulungono aku,
Mumet aku mergo duwe pacar telu..
Kudu piye aku nentok’ake,
Telu-telune podo apik’e..

reff:
Aduh duh mbahe tulungono aku,
Gregesi awakku mergo bingung mbagi wektu..
Polahku koyo lele digedhik,
Moncat-mancit ngalor ngidul ngetan ngulon..

reff:
Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
Aku bingung bingung bingung kudu milih sing ndi..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

reff:
Aduh emak tulungono aku,
Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
Aku bingung kudu milih sopo,
Kabeh-kabehe podo tak tresno..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge blarak..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Awakku rusak..

Cir dikocar kacir dikocar kacir,
Godhonge koro..
Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
Atiku loro..
———————-
[ver: lyrics]
[id: iiuqzwcu]
[ar: Nur Bayan]
[ti: Kocar Kacir]
[al: Campursari]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:55]
[00:00.04]Kocar Kacir
[00:00.04]by: Nur Bayan
[00:22.04]
[00:24.04]>>>
[00:25.04]>>
[00:26.04]>
[00:27.04]Aduh emak tulungono aku,
[00:32.63]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[00:38.41]Aku bingung kudu milih sopo,
[00:43.75]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[00:50.03]
[00:51.58]Aduh bapak tulungono aku,
[00:57.72]Mumet aku mergo duwe pacar telu..
[01:03.68]Kudu piye aku nentok’ake,
[01:08.97]Telu-telune podo apik’e..
[01:15.43]
[01:27.95]>>>
[01:28.95]>>
[01:29.95]>
[01:30.95]Aduh duh mbahe tulungono aku,
[01:36.05]Gregesi awakku
[01:38.59]mergo bingung mbagi wektu..
[01:42.07]Polahku koyo lele digedhik,
[01:47.41]Moncat-mancit
[01:49.59]ngalor ngidul ngetan ngulon..
[01:53.25]
[02:03.04]>>>
[02:04.04]>>
[02:05.04]>
[02:06.04]Jare bapakku anake pak lurah sing manis,
[02:11.51]Jare sibuku anake pak guru sing ayu..
[02:17.35]Jare simbahku anake pak polisi sing seksi,
[02:23.12]Aku bingung bingung bingung
[02:26.68]kudu milih sing ndi..
[02:29.40]
[02:30.04]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:33.33]Godhonge blarak..
[02:35.75]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:38.85]Awakku rusak..
[02:41.53]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[02:44.51]Godhonge koro..
[02:46.87]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[02:50.41]Atiku loro..
[02:52.65]
[03:16.02]>>>
[03:17.02]>>
[03:18.02]>
[03:19.02]Aduh emak tulungono aku,
[03:24.79]Sirah ngelu rasane koyo kepalu..
[03:30.64]Aku bingung kudu milih sopo,
[03:36.04]Kabeh-kabehe podo tak tresno..
[03:42.37]
[03:43.93]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:46.40]Godhonge blarak..
[03:49.02]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[03:52.00]Awakku rusak..
[03:54.85]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[03:57.90]Godhonge koro..
[04:00.51]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:03.67]Atiku loro..
[04:06.16]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:08.89]Godhonge blarak..
[04:11.50]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:14.67]Awakku rusak..
[04:17.40]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:20.32]Godhonge koro..
[04:22.74]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:26.04]Atiku loro..
[04:28.52]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:31.37]Godhonge blarak..
[04:34.05]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:37.33]Awakku rusak..
[04:39.76]Cir dikocar kacir dikocar kacir,
[04:42.87]Godhonge koro..
[04:45.42]Kir kok tiwas mikir kok tiwas mikir,
[04:48.76]Atiku loro..
[04:51.06]
—————
Preview: